-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Windows Phone 8

ads
ads

Windows Phone 8 Önizleme sınırlandırılması için Geliştiriciler patlama Microsoft



 OS açıkladı şimdiye  kadar yayınlanan geliştiriciler sınırlı WP8 Önizleme Programı, son SDK artık kullanılır olmayacaktır.

Microsoft'un önümüzdeki günlerde bildirilen  Windows Phone geliştirici topluluğu bu hafta zirveye çıkmayı başardı Windows Phone 8 SDK Önizleme Programı yalnızca yayınlanmış uygulamalar ve tam SDK Windows Phone 8 kendisi kadar dışarı çıkmıyor olanlarla sınırlı olarak mevcut olacaktır Bu yıl tanıtımı yapıldı..

Windows Phone geliştiricileri birkaç kurum  şirketi ihmallikle  suçladı, Microsoft'un hareket öfke, hayal kırıklığı ve kafa karışıklığı dile getirdiler. Bu sınırlamalar ve gecikmeler iOS ve Android üzerinde zemin elde etmek yönündeki teklifi Microsoft mal olacak eğer bazıları da merak etmiş.

Windows blog ilanıyla, mobil platform hizmetleri ürün yönetimi Todd Brix Microsoft kıdemli müdürü açıkladı Windows Phone 8 SDK Önizleme Programı Çarşamba, 12 Eylül zamanında , ama yayınlanan uygulamalar yalnızca geçerli Windows Phone geliştiriciler uygulamak için izin verilecektir . "Ben programa erişimi sınırlı olacağını sizin beklentilerinizi ayarlamak istiyorsanız," diye yazdı.

"Biz Windows Phone 8 açıklayacak zaman tam Windows Phone 8 SDK bu yıl kamuya sunulacaktır," Brix devam etti. "O zamana kadar, bu program daha yayınlanan geliştiriciler SDK keşfetmek ve şaşırtıcı Windows Phone uygulamaları bir sonraki dalga başlamak bir yol sunar inanıyorum."

Brix ayrıntı ya da açıklama yolunda çok fazla teklif vermedi. Yaygın final sürümü bir yıl öncesine beta kadar yayımlanan, Windows 8, Exchange ve Office gibi onun önceki diğer ürünler, aksine birçok - Özellikle de, Microsoft Windows Phone 8 yakın onun yelek korumuştur. Olası bir açıklama: itiraf etmek ister misiniz daha Microsoft WP8 ile arkasında daha fazla olduğunu, ancak şirket vahiy ile yatırımcı ve müşteri ire risk istemiyor.

Onlar geliştirici topluluğu ihmal ve mobil alanda Apple ve Google'a karşı bir buzul yerde hareket için hem Microsoft eleştirdi Brix duyurusu birkaç çağrılırken iOS ve Android ile birlikte, bol geliştiriciler sert geribildirim oluşturulur. İşte yorumlar bir örnekleme bulunuyor:

"Ben 6 ay için bir Windows Phone uygulaması üzerinde çalışıyorum ve ben yeni işlevsellik bazı ihtiyaç olarak erken, tam Windows Phone 8 uygulama yapmak yayımlayarak kapalı tuttu. Şimdi bana söyleyeceksin bile olsa Kayıtlı bir geliştirici, ben OS SDK erişim için serbest bırakılıncaya kadar beklemek zorunda kalacak? " yazdı Benjamin Rockwell . "Eğer gerçekten geliştiriciler umurumda değil gibi ben konuşmak Herkes ben sadece iOS veya Android için gitmek gerektiğini söyledi. Hissediyorum, ama ben sadık olmuştur, en azından karşılığında aynısını bekliyoruz."

"SDK genel durumu WP8 lansmanı ile örtüşür? Platformun ilk gemi? Başkenti. Hayal kırıklığı, Microsoft için teşekkürler. Geliştiriciler, geliştiricilerin, geliştiriciler benim bel, zaman benim app hazır alma şansınız hiç Yani" yazdı Seva Alekseyev .

"Visual Studio 2010 veya Visual Studio Express 2010 yüklemek istemiyorum. Windows 8'de benim VS 2010 çalışma yapmak için ateş etrafında dans istemiyorum .... Ben ilk Ülkemde WP7 geliştirici, ben ' m her iPhone ve WP7 bir kazanan olmak için Android geliştirici mücadele. Ülkemde her gün Windows Phone 7 vaaz. Cehennem, ücretsiz MS için yapıyorum yoruldum .... [do] iOS Devs olsun Neden Benim Core2Duo sanallaştırma desteklemediği için önceki sürümden bir SDK 3 ay? Ben, yeni bir dizüstü bilgisayar satın almak için para harcanan, "ekran adı ile bir kullanıcı yazdı Arterius .

Bu WP8 serbest bırakılması ve alımı nasıl etkileyeceğini göreceğiz. Platformu Erken benimseyenler, ilk günden itibaren, şüphesiz WP8 yeni özelliklerinden yararlanmak uygulamalar isteyeceksiniz. Geliştiriciler yeterli araç ve süre verilmesi halinde amaç bu olmayacak...



ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.