-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » 2013 Blogger Teması

ads
ads
En İyi Blogger Teması

Evet arkadaşlar sizlere süper bir temayı tanıtmak istiyorum resimde gördüğünüz  gibi tema  siyah ve beyaz renk  tonlarından oluşuyor  göze hitap eden yormayan sade renklerden. tema son derece hızlıdır % 100 seo destekli ( uyumlu )  en önemlisi  tema tamamen ücretsizdir:



DEMO

İNDİR

linkler aktif değildir.





ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

4 yorum:

  1. Hocam temanın orjinal download linkini paylaşırmısınız.. Sizin verdiğiniz linteki xmlyi yüklediğimde bi kaç yerde hata alıyorum. Cevabınızı takip ediyor bekliyorum.. Teşekkürler.. #Serkan

    YanıtlaSil
  2. temanın orjinal adresini gerçekten bilmiyorum nette araştırırken buldum sizin yaptığınız hata tahminime göre temayı yüklerken yedekle geri yükleden yüklüyorsunuz eski temanızın gatgetleri yada başka türlü sorunlar çıkıyordur tahminime bunun için şu yazımı okumanızı yardımcı olmassa eğer o yazı bana temadaki sorunlarınızı iletirseniz ben size yardımcı olacağım


    http://www.ibrahimfirat.net/2012/10/blogger-yeni-arayuz-hatas-sorunu-ve.html

    YanıtlaSil
  3. Aynen dediğiniz gibi gadget silmede sorunlar yaşadım. Sağ tarafta blog kayıtları gadget şeklinde çıkıyordu ve silinemiyordu. Her neyse dediğinizi deneyeceğim. Bakalım inşallah düzelir. İlgine teşekkür ederim..

    Bu arada temayı dahada düzenleyip kullanmak istiyorum. Takıldığım yerlerde buradan iletişime geçicem. Umarım bu konuyu unutmazsın :)

    #Serkan

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sorunu çözdünmü elimden geldiği kadar yardım ederim

      Sil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.