-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » Avon Meme Kanseri ile Mücadele’ yürüyüşü

ads
ads

Türk sinemasının yıldızı Filiz Akın ve oyuncu oğlu İlker İnanoğlu ‘Avon Meme Kanseri ile Mücadele Projesi’ yüzü oldu. Anne-oğul hastalık döneminde daha da yakınlaştıklarını söylüyor; birbirlerinin yüzüne ışıldayan gözlerle bakıyor ve her fırsatta sarılıyorlar. Onlarla hem ilişkilerini, hem atlattıkları kanser sürecinde yaşadıklarını konuştuk


Yarın düzenlenecek ‘Avon Meme Kanseri ile Mücadele’ yürüyüşünün yüzlerisiniz. Filiz Hanım siz de kanseri yendiniz. Nasıl bir süreçti?
FİLİZ AKIN: Öncelikle yarınki yürüyüş Ortaköy-Beşiktaş hattında olacak. Saat 13:30’da başlayacak ve etkinliğin açılışını ben ve İlker yapacağız. Ardından Beşiktaş Meydanı Vapur İskelesi’nin önünde proje sözcüsü olarak Nilüfer bir konser verecek. Herkesi bekliyoruz. Çünkü bu hastalıkta erken tanı önemli. Sorunuzun cevabına gelince tabii zor bir süreçti. Şu an sağlığım iyi ama kanser tedavi sonrasında insanda bir sürü sıkıntı bırakıyor.


Nasıl yan etkiler kaldı? ... Devamı İçin Tıklkayın >>>

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.