-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » İlginç Bir Açıklama

ads
ads

17 yaşındaki genç kız erkek arkadaşının evinde kendisine ilaçlı meşrubat içirildiğini ve tecaüze uğradığını iddia etti. Hamile kalan genç kız, ifadesiyle şaşırttı: ''Çocuğum doğduğunda DNA testi yaptıracağım. Çocuğumun babası erkek arkadaşım ise şikayetçi değilim. Diğer 6 kişi benimle ilişkiye girdi ise onlardan davacı ve şikayetçiyim.''


Konya’da oturan ve küçük yaşta annesi evi terk ettiği için işsiz babası H.S. ile birlikte yaşayan D.S. (17), yaklaşık 4 ay önce memleketi Gaziantep’e babaannesinin yanına tatile gitti. Burada erkek arkadaşı M.K. ile buluşan D.S., daha sonra sevgilisinin evine gitti. Eve gittiğinde içerde tanımadığı 6 kişiyi gören D.S. iddiaya göre, sevgilisiyle odada tek başına sohbet ederken, ikram edilen meşrubatı içtikten sonra başı dönüp uyuya kaldı. Uyandığında vücudunun alt tarafı çıplak olan ve tecavüze uğradığını fark eden D.S., kıyafetlerini giyinip evine gitti. Olayı kimseye anlatamayan D.S., babası ile tekrar Konya’ya döndü.. Haberin devamı için tıklayın >>>


ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.