-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » Facebook'a Girilmiyor - Facebook'da Güncelleme

ads
ads

Facebook Çötü mü? facebook'a giremiyorum! Websiteler'de yavaşlama sorunu ve çözümü:


sosyalağ
03.11.2012 Şu saat itibariyle  Facebook'a girememe  sıkıntısı yaşanabilir. ve  girilmiyorda  zaten  facebook geçici olarak güncelleme durumundandır. Bunun yanı sıra   facebook'un   paylaşım düğmelerini  ve  facebook eklentilerini kullanan sitelerde de   yavaşlama söz konusu olmaktadır.   Bazı sitelere rahat girebilirken bazı sitelere     hiç girilmiyor  Facebook'un çökmesi geçici olarak  bazı siteleri de etkilemiştir.


Çözümü: Aslında çözümü  için yapılması gereken  pek fazla bir şey yok sadece  beklemek  ve güncelleme bitene  kadar beklemek yeterli    artık son zamanlarda  bu tür durumlarla karşılaşıyoruz. Sürekli olmasada     zaman zaman   çökmeler sitede yavaşlamalar vs, olabiliyor. Bu durumu  çok kişi yaşadığı için   ve bu konu hakkında  çok sorularla karşılaştığımız  için  bu  yazıyı    yazmayı uygun gördük.



ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

4 yorum:

  1. iki saatten beri aynı durum bi ara giriyordum şimdi gene giremiyorum facebook bıktırdın kendinden artık bizi

    YanıtlaSil
  2. şuan herhangi bir sorun yok rahatlıkla girebiliyorum

    YanıtlaSil
  3. Facebook güncelleşiyor büyük ihtimal arada gidip geliyor hemen çöktü denmemeli , o kadar serverleri var kolay kolay çökmez :=)

    YanıtlaSil
  4. şikayet üzerine hesabım kapayıldı oysa şikayet edenler bana ve aileme küfr ettiler haksız kapatıldım bu maynet çnak okyde olan ları görün ve adaletli davranın lütfen

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.