-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » FPS oyununda Türk askerleri de savaşıyor

ads
ads
Dünyada milyonlarca kişi tarafından oynanan First Person Shooter (FPS) strateji oyunu Arma 2: Arrowhead'e sonradan yüklenen Türkçe yamayla oyundaki karakterlere SAT, SAS ve bordo bereli askerler de eklendi. Oyunda Türk askerlerini tercih eden oyun meraklıları, teröristlerle mücadele ediyor.

FPS türü oyunseverlerden ilgi gören Arma 2: Arrowhead'de, istenilen bir ülkenin askeri olunabiliyor ve verilen görev tamamlanmaya çalışılıyor. Amerika Birleşik Devletleri çıkışlı oyun için kendilerine Turkish Mod Team (TMT) adını veren bir grup, Türkiye'ye uygun yama hazırladı. Oyuna sonradan yüklenen yamayla oyundaki karakterler Türkiye'ye uygun olarak değiştirilebiliyor.. Devamı >>

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.