-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » 21 Aralık Hakkında

ads
ads
nasa

ABD Ulusal Havacılık ve Uzay Dairesi (NASA), Maya takvimine göre Dünya'nın 21 Aralık'ta yok olacağı ile ilgili iddiaları bertaraf etmek için internet sitesinde özel bir bölüm hazırladı.



İnternet dünyasının bu haberle çalkalandığı günlerde maya  takvimine göre yok olacağı söylenen söylentinin tam tersi açıklama  NASA'dan geldi. 21 aralık 2012 de  dünyanın yok olmayacağını belirtti.


NASA, dünyanın sonu yani kıyamet ile ilgili söylentilerin Sümerler topluluğu tarafından bildirilen Nibiru isimli  bir gezegenin Aralık ayında Dünya ile çarpışacağı varsayımına dayandığını ifade etti.

Çarpışma için önce Mayıs 2003 tarihinin ileri sürüldüğünü belirten NASA, bu tarihte hiçbir şey olmayınca Aralık 2012 tarihinin belirlendiğini ifade etti..

Nibiru gezegeni ile ilgili hiçbir delil olmadığına işaret eden NASA, "Eğer bu gezegen hakikat olsa idi ve Dünya ile çarpışacağı bir rotada bulunsaydı, bunu en az 10 yıl öncesinden bilinebilirdi.. Aynı zamanda gerçekten 21 Aralık'ta Dünya'ya çarpacak olsaydı Nibiru'yu şimdiden gökyüzünde çıplak gözle görebilmemiz gerekirdi" dedi...


21 Aralık 2012 Kıyamet kopacak mı, 21 Aralık 2012 Nasa, 21 Aralık 2012 Şirince Köyü,21 Aralık 2012 Kehaneti, 21 Aralık 2012 neler olacak, 21 Aralık 2012'de Ne Olacak..

"HURAFE, BATIL, SAHTE"


Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez, batıl, sahte, hurafe kıyamet senaryolarına kulak verilmemesi ve inanılmamsını  istedi.

Diyanet Basın Merkezi'nden yapılan açıklamaya göre, Mehmet Görmez,Twitter'dan paylaştığı cuma mesajında, "Öncelikle cumanız mübarek olsun, gönülleriniz ve haneleriniz sevgiyle, muhabbetle, güzelliklerle dolsun" mesajını paylaştı.

Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez şu sözlerini iletti.


"Gelen yoğun sorular üzerine derim ki batıl, sahte, hurafe kıyamet senaryolarına itibar etmeyelim. Ebedi aleme hazırladıklarımıza bakalım.

Dünya ahiretin tarlasıdır. Cennet, tohumunu bu dünyada ektiğimiz bir bahçedir. Cehennem ise ateşini bu dünyadan götürdüğümüz bir ocaktır. 'Rabbimiz, bize dünyada da ahirette de güzellikler ver' diye dua edelim."


MAYA TAKVİMİNE GÖRE 21 ARALIK 2012'DE NELER OLACAK?


Bilim adamlarının uzun araştırmalarına  göre 21 Aralık 2012 tarihi, maya takviminin sonu değil, yeni bir başlangıç ayının sonudur.

Yani kıyamet'in kopması gezegenlerin çarpışması gibi bir durum söz konusu asla değil. Ancak 13. baktumun bu son gününde (ki 21 Aralık gündönümüdür: güneşin dünyaya en uzak olduğu an) yeni çağa geçecek olan insanoğlunun bir felaket yaşayacağına inanılıyor.

Tabii bu felakete yönelik çeşitli teoriler var. Ayrıca diğer bir kısım görüş de bu tarihte insanlığın büyük bir atılım yapacağına inanıyor. Bazı kaynaklarda bu tarih foton çağına geçiş olarak adlandırılmakta...


Ömer Çelakıl'ın 21 Aralık kehanetleri Kıyamet Kopacak mı?


video kaldırılmıştır.

NASA AÇIKLADI! - İŞTE 21 ARALIK 2012 GERÇEĞİ TÜRKÇE ALT YAZILI


video kaldırılmıştır.

Ömer Çelakıl Maya kehanetleri...




Her şeyin en iyisini ALLAH bilir..

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.