-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » Asteriks ve Oburiks: Britanya ( Asterix et Obelix: On Her Majesty's Secret Service ) filmi

ads
ads

Asteriks ve Oburiks: Britanya ( Asterix et Obelix: On Her Majesty's Secret Service ) filmi fragmanı ve tanıtımı:





Filmin Türü: 
Komedi / Macera / 3D
IMDB Puanı: 
6.2
Filmin Yönetmeni: 
Laurent Tirard
Vizyon Tarihi: 
26 Ekim 2012
Filmin Oyuncu Kadrosu:
Gérard Depardieu, Catherine Deneuve, Gérard Jugnot, Jean Rochefort, Edouard Baer, François Damiens, Götz Otto, Valérie Lemercier, Fabrice Luchini, Bouli Lanners, Michel Duchaussoy, Dany Boon, Charlotte Lebon, Vincent Lacoste, Guillaume Gallienne

Asteriks ve Oburiks: Britanya ( Asterix et Obelix: On Her Majesty's Secret Service ) filmi kısaca özeti:

Gaulois kasabasında  Astérix ve Obélix genelde çok megullerdir. Şef , yeğeni Goudurix'i onlara emanet etmiştir. Jolitorax yardım istemeye geldiğinde, ona büyülü iksirden bir ton emanet etmeye karar verirler ve yanında da Asterix ve Obelix'i ayakçı yaparlar tabii eğitimini tamamlaması için iyi bir yön yakalayan Goudurix de onlarla gidecektir. Ama hiçbir şey planlandığı gibi gitmez.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.