-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » Samsung'un Project J konsepti

ads
ads
cep telefonları

Samsung'un Project J konsepti  3 farklı çihaz içerebilir...

Yeni amiral gemi serisi Samsung'un Galaxy S4'ün tanıtılması  beklenirken iddialar sonucu  3 farklı cihazın kullanıcının karşısına çıkacağı  dikkatleri çekiyor.

Sammobile'den aksesuar bilgileri baz alınara  ksöylenen  bildiriye  nazaran, Samsung'un Project J çerçevesinde  lansmanda Galaxy S4 modelinin yanında Galaxy S4 mini ve Galaxy akıllı saatini tanıtması bekleniyor.


Galaxy S4 kapsamındaki  bazı  iddialar project J ismi ile ortaya çıkmıştı. Hemen sonrasında  modelin Altius kod ismine  sahip olduğu bildirilmiş  ve GT-I9500 model numarası taşıdığı ortaya konulmuştı. Aksesuar listesi ise bu adları  barındırırken, farklı bir cihaz ilgiyi çekiyor.  Samsung'un Galaxy S3 ile birlikte Pebble isimli  müzik oynatıcıyı tanıtması ilede    edilen iddiaları biraz daha   güçlendiriyor.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

1 yorum:

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.