-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » Yandan Açılır Menü ( Blogger )

ads
ads
blogspot

Açılır Menü Yapımı - Blogger Dersleri

Bu dersimizde blogger kullanıcıları için yandan  açılır menü eklemesini   yapacağız..


Yandan açılır menü daha  önceki menülerden  farkı  ziyaretçinin siteye girdiğinde mause ile  üstüne geldiğinde   sol tarafa doğru açılır şekilde düzenlenmiştir.  sitenize güzellik katacak farklı bir menü kodunu uygulamaya başlayalım. Kumanda paneli  Şablon + HTML'yi düzenle seçeneğinden Ctrl + F yardımı ile aşağıdaki kodu bulunuz.



 Kodu bulduysanız bulduğunuz kodun üst kısmına gelecek şekilde aşağıdaki kodları ekleyiniz.




Bütün işlemleri doğru yaptıysanız  şablonunuzu kaydedin ve   yerleşim kısmına gelin  Gadget ekleme kısmından aşağıda verdiğim HMTL kodlarına ekleyin ve   açılır menünüz hazır gelsin..




Demosuna bakmak için  Videoyu İzle


ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.