-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » AutoCAD Eğitim Dersleri

ads
ads
webdersleri

AutoCAD Nedir?

Mühendislikten sanata hemen her alanda kullanılan genel amaçlı bir çizim programıdır. Yeni versiyonları ve üçüncü grup program geliştiricileriyle en güçlü CAD programı olan AutoCAD ile yapabileceğiniz işler, yalnız düşünme gücünüzle sınırlıdır. Başka bir deyişle, aklınızda tasarlayabileceğiniz her çizimi AutoCAD ile gerçekleştirebilirsiniz.

AutoCAD Eğitim Dersleri  >>  GİRİŞ İÇİN TIKLA

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

3 yorum:

  1. Autocad programı çok lazım oluyor ya bence grafik işleriyle uğraşan herkezin bilmesi lazım. Sitede gerekli eğitimler verilmiş çok güzel

    YanıtlaSil
  2. İnşaat öğrencisi olarak işime çok yarayacak bu eğitim

    YanıtlaSil
  3. üniversitede autocat eğitimi almıstık ama sonradan tekrar etmeyince unutuldu. simdi yeniden baslayıp bu kez bıakmayacam

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.