-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » Film & Fragman Teması ( Blogger )

ads
ads
Blogger

Blogger Film Teması

Yeni bir sinema temasıyla karşınızdayız öncelikle şunu belirteyim ki  iyi bir sinema film teması  bulmak blogger kullanıcıları için oldukça   zor     az sayıda  iyi ve güzel denilebilecek temalar mevcut fakat  şimdi  paylaştığım tema  tam sizin aradığınız özellikler ve sade hızlı ve iyi bir görünüme sahip temaların en başında gelir.



Temanın Özellikleri;

* - Üst hareket eden menü çubuğu vardır.
* -Sosyal ağlarlarda paylaşma butonları mevcuttur.
* -Anasayfada toplam 12 film posteri gösterilmektedir.
* -Siteye uygun Footer yapılmıştır.

DEMO & İNDİR

demo: http://sinepopcorn.blogspot.com.tr

indirme bağlantısı: http://www.mediafire.com/?r4aalyyg099038c

Etiketler: Blogger, blogger temaları,  tema, temalar, en iyi temalar, 2013 tema3  sinema teması, film teması, blogger film teması, blogger sinema teması, blogspot, blogspo şablon, sade temalar, fragman teması

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.