-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Gerçeği Arayanlar

ads
ads
Allah ve Hz.Muhammed ( s.a.v.)
bu zamana kadar bir şey anladım zamanı bir saniyenin katrilyon katından daha kısa zamanı durdurmak imkansız ve dünyada her şey sadece rüya kimine göre sahte ama tek bir gerçeği buldum oda zamanın gerçekliği ve durdurulamaması giden zaman sadece gerçeğe götürdüğü için belkide gerçektir ölüm bile rüyadır sahtedir eğer gerçek diyorsanız zaman; durdurulabilseydi değişim olmazdı ve en önemli bazılarına göre son bazılarına bir sonuz hayatın başlangıcı olan ölüm olmazdı bu durumdan tek gerçek varki o da zamanın gerçekliği ve gerçek olan bir şeyin ilerlemesi sahte yapay durumları bize gerçek gösteriyor ve bize gerçeği gösteren zaman kavramının sahteliğinin kurbanı olmaya devam ediyoruz.. Bu hayat bir rüyadır ama bildiğiniz rüyanın aksine gerçek bir rüyadır ve ölmek uyanmaktır bilinenin aksine ölmek aslında ölmek değil dirilmektir bir bakıma.. uyumak zaten yarı ölümdür ve o anda gördüğümüz rüya normal yaşamımızdaki yaşadıklarımızın sadece bir yansıması ve hayatın aslında gerçek rüya olduğunun kanıtıdır.. Tek gerçek zamansa ve zamanın hiç bir anını durduramıyorsak ve her rüya bitiyorsa biz bitmeyecekmisz gibi neyin peşindeyiz kendime de sizede soruyorum..

Peşinde olduğumuz şeyin bizler farkında  değiliz; farkında olduğumuz tek şey gerçek sandığımız sahte   geleceklerin peşinde gitmek ama  gittikçe ilerlememek sadece gerilemek, gittiğimizi  sanarak... 

Gerçek olan şu öleceğimizi bildiğimiz  halde ölmemek için yaşamak  yada hiç ölmeyeceğimizi sanmak ama bir gün öleceğimizi bildiğimiz halde hiç ölmeyecekmsiz gibi ve  bu durumu  bilmemezlikten gelmek.  Ama  sadece psikolojik bir yanılgı ve aldanmak sahte olayların sahteliklerini  belli ettiği halde sahtelikleriyle  en sahteliklerini gerçek olarak  göstermesidir ama dedim ya asıl tek gerçek  bize bas bas bağırmıyor mu gerçek benim ben ilerlerim ilerlerim ama gerçeğe götürürüm acı yada gerçek  ona göre ayağınızı denk alın ne kadar ben gerçek olsam bile benimde bir sonum var ve benim sonum sizi sonsuzluğa götürecek  gerçek hayat için fırsat yada pişmanlık olduğunun  da gerçekliğini bize aslında haykırıyor..... Ama biz haykırışları  değil sadece  fısıltıyı duyuyoruz ve  ufak bir fısıltının  gizemine kapılıp gerçeği o sanarak sahteliğin dibinin peşinde harap olmaya  devam etmekten yüz çevirmiyoruz neden bizim en kötü düşmanımız olan nefsimizin sözünden gittiğimizden nefsi alt  etmek zordur ve  en büyük  savaş onladır üstün gelen  büyük bir fatih'dir.. 


Artık gerçek ve sonuz hayatı kazanmak için savaşmamız lazım ve sadece tek yaratanımız   Yüce Allah'ımız ne dediyse onu yapmaktır  zamanı geldi ve geçti artık artk gerçek olan gerçeğin peşinden  gitmenin  zamanı geldi  sadece ve  sadece  Allah yolu ve onun emrettiklerini yapmak ve ona kurban olmak... Bundan  daha iyi tek bir yol yok ve daha iyi bir şey asla yok...


Kadın kız, kızlar için erkek, adam, herşey boş boş işler aşk acısı (  kadın + erkek )  arasında ki aşk bu acı acı  değil aşk zaten gerçek değil  hani  yazımın başında ne dedim gerçek olmayandan  yani  sahte gerçek olandan bahsettik  aşk da bu anlattıklarım gibi gerçek değil rüya  gibi yada sahtelik gibi  de değil aşk bence ( bunlar sadece benim fikrim ve düşüncemdir kale almasanızda ) psikolojik bir hastalıktır ve tatlı bir hastalık hastalıktan öte ayıkken görülen şeker gibi görülen rüya ama ne kadar  tatlı olsada tatlı olduğunun yanındaki gerçek (   bütün sözlerimi iyi okuduysanız  bu sözümüde birleştirin bütün taşlar yerine  oturacak ) yada o anı gerçek sanacak kadar tatlı ama  tatlısının yanında ki en büyük  dünyadaki azab ve  acı sadece gerçek olan burdaki acıdır sahte gözüken sadece tatlı olan yönüdür.. Biz sadece sahte olan tatlığa kanıyoruz her  zaman ki gibi..... gerçekleri görüyoruz belki aşkta ama  zamanla aşkın aslında  tatlı değil acıdan daha acı olduğunu anladığımız  zaman ama bu acı daha da  çok  aşka bağlıyor nede biliyormusunuz gerçek olan acı olduğu için tatlı olanı  hiç bir  zaman  yakalayamıyağımız  için aşk psikolojik olarak rolünü oynuyor sahteliğiyle gene  tatlı tarafını  göstererek  sahte olsa da gerçeği vaadeiyor ama sonuçta sahte.... ama biz gerçeği yakalamak için sahtenin peşinde koştuğumuzdan  hiç bir  zaman gerçeği göremiyoruz  sadece sahtenin peşinde olduğumuzdan aşk denen  rüyayı gerçek sanıp aldanıyoruz... Gerçek aşk sadece ve  sadece ötesi yok bunun  ötesi  yok  ve yükseği yok ve  bir gerçek  daha varsa  aşkın gerçeği nedir biliyor musunuz?  Allah ve Hz.Muhammed.(s.a.v.)'e olan aşktır Allah ve Peygamberimiz anamızdan da babamızdan da ve tüm sevdiklerimizden öte gelir Aşk sadece  Allah'ımızın ve Peygamberimize olan aşktır ve gerçek olan aşk budur diğerleri sadece hayatın sahteliklerin rolü olarak insanlara sunulmuş  tatlı bir azaptır.  ( ne kadar  tatlı gözüksede rolünün büyüklüğü orada işte )

Biliyorum ki Allah ne isterse olur ama eğer  aşıksam  Allah'a ve Hz.Muhammed ( s.a.v.)'e  artık ben bu  aşkı anlatmayı ve insanların bilmesini ve  anlamasını kendime borç bildim    Allah'ımızın emrettiğini yapın  Allah'ımız o kadar büyükki onu anlatmamam imkansızın ötesinde ve ve imkansızın ötesinde  yazmam  evrendeki bir mikrop kadar küçük gelir  bunu  yazımı okuyan herkes biliyor  zaten..Allah o kadar Yüce ve Yüce ki merhametinden ve büyüklüğünden bize emrettikleri  ne ağır ne  yük sadece bize huzur ve mutluluk veren ibadetlerdir bende  dahil bundan sonra herkes Allah bize ne emrettiyse onun binlerce  fazlasını yapmak ve onun sadece rızasını kazanmak Allah çok büyüktür eşi benzeri asla yoktur ve bizi inş  affedecektir inş'da beni  affedecektir.  Sadece yalvarıyorum size benim  bu ölümüne içimi döküşüm ve yazısım ve her insanın bunu yapmasını ve gerçeğini bir cümlemden anlaması ve  bir insan Allah'ın yoluna  girmesi ve  bir faydamız olsa belki Allah sadece bunun için beni affeder biz insanız ve gğnahlarımız çok bunun ayıbı yok aciz ve günahkarız ve Allah'tan başka  hiç kimseye muhtaç değiliz sadece bu dünya bizim için  bi nimet yada cehennem sadece bir imtihan nimet olması için imtihanı kazanmak ve Allah'ın emrettiği yolda ilerlemek lazım ondan sonra  Allah'ın rahmeti ve sonsuz keremi bizi inş saadete ve sonsuz mutluluğa  cennet bile önemli  değil  haşa ve haşa küçümsemiyorum şuan Allah ne demek istediğimi geleceği geçmişi ve sonsuzu bile  Allah'ın rahmetine sığınarak diyorum hatam varsa sözlerimde ben bugün  tek bir şeyi anladım  Sadece  Allah'ın rızasını kazanmak hani derler ya hep  Allah rızası o söz  çok Yücedir ve o söz budur  Her şey bir yana Cehennemde yanşak bile Allah .ok büyük ve bizim gibi düşünenleri inş yakmayacak ama Her şey bir yana dedim ya  Allah'ın rızasını kazanmak Allah bizden  razı olsun yeter ki  razı olsun sonzua kadar Allah içimi biliyorki   Yeterki  Razı olsun O Yüce Allah'ımız ama sonsuza kadar cehenneminde yanmak Allah'ın bizden  razı olduğu için inş mutluluk olacak. İnsanız  ama inş son günah işleyişim içimi burda döktüm ve bu sözlerim  gerçekliğim milyonlara yayılacak  Allah'ın izniyle bir kaç kişi isterimki herkes benim gigi bugün bütün günahlarına  rest  çekip nefsine karşı gelip nefsini istediğini değil sadece Allah'ımızın emrettiği şeyleri yapmama vesile olur umarım olur....  


Artık susmamın  zamanı.....

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.