-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » İlaçlama Fiyatları

ads
ads
makale

Yaşam alanlarımızda barınan zararlı haşereler hızlı üreyerek çeşitli sağlık sorunlarının yanı sıra eşyalara da zarar vererek maddi kayıplara neden olmakta. Bu zararlılarla etkili mücadele veren ilaçlama firmaları tüm mekanlara özel uygulamalar ile ilaçlama hizmeti vermektedir. Evlerimize ya da işyerlerine çeşitli noktalardan sızan zararlı haşereler biz farkına varana kadar yuvalandıkları yerde hızlı çoğalırlar. Lavabonun altına saklanan üzeri açık bir çöp, sinek, hamam böceği, karınca ve kemirgenleri bir mıknatıs gibi çekebilir. Fare, hamamböceği, karafatma, karınca gibi haşereler sıhhi tesisat boruları, havalandırma boşlukları, duvar çatlakları gibi noktalardan kolaylıkla evlere giriş yapabilirler. Bloke olmuş bir olukta biriken sular sivrisinekler için bir zemin hazırlarken açık bırakılan noktalar tüm zararlı haşerelerin içeri girmelerini kolaylaştırır. Dışarıdan alınan sprey böcek ilaçları ile bilinçsiz ve basitçe uygulanan ilaçlama her haşere üzerinde aynı tesiri göstermeyeceği için etkili sonuç alamazsınız. Böcek ilaçlama firmaları tarafından uygulanan ilaçlar böcek türlerinin dirençlerine göze özel hazırlanmış karışımlardan oluşur. Ve bu ilaçlar sağlık bakanlığından onaylı kaliteli ilaçlar olduğundan haşereler üzerinde son derece tesirli ilaçlardır.

İlaçlama şirketleri tarafından görevlendirilen elemanlar işin tüm gerekliliklerine hakim olarak haşerelerin erişim noktalarının bilincindedirler. Ve şikayet üzerine geldikleri mekanda haşere türlerinin erim noktalarını, yuvalandıkları yerleri kolayca tespit ederler. Bu noktalarda haşere yoğunluğunu tespit ettikten sonra uygun dozajda ilaçları mekana uygun uygulama yöntemi ile ilaçlama yaparlar. Haşere ilaçlama firmaları mekana ve haşere yoğunluğuna göre genellikle kokulu sıvı ilaçlama, kokusuz ilaçlama ve jel ilaçlama yöntemlerini uygulamakta. Bazı durumlarda sanayi alanlarında görülen tahta kurdu gibi ulaşılması güç yerlere yuvalanan haşereler için buharlama tekniği ile de ilaçlama yapılmaktadır. Park, bahçe gibi yeşillik alanlarda türeyen sinek ve sivrisinek haşereleri ile mücadele işleminde sisleme yöntemi ile ilaçlama yapılmaktadır. Haşere türü ve yoğunluğu ne olursa olsun insan ve çevre sağlığı açısından önem taşıyan böcek ilaçlama işlemini bu konuda uzman olan ilaçlama firmaları aracılığı ile yaptırmanız en etkili ve sağlıklı sonuca ulaşmanızı sağlayacaktır.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.