-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» »Unlabelled » Okuoku

ads
ads
header_left_okuokulogoHızlı, güvenilir ve ekonomik online kitap satış sitesi www.okuoku.com 2010 Ağustos ayından bugüne Türkiye’de kitap okurlarına hizmet vermektedir. Zengin ürün yelpazesi, güncel ve anlık fırsatları ile müşterilerine en iyi hizmeti verirken en avantajlı fiyatları ise zevkli bir alışveriş keyfini sunuyor. Sloganları “Aradığınız kitapları bize sorun, kendinizi değil bizi yorun...'' olan okuoku.com tek cümle ile kendini özetlemiş. Fiyatları uygun olduğu kadar kargo hızı da iyi.

Kitaplarınızı bulamamanız çok zor. Bu ihtimali bile düşünen okuoku ekibi bulamadıkları kitaplara karşılık hediye kitap gönderiyorlar. Sürprizlerle dolu okuoku dünyasını keşfetmek oldukça eğlenceli. Hobi bölümü yeni açılan sitede Puzzle, Lego, Kutu Oyunları ve daha bir çok çeşidi bulmanız mümkün. Kitaptan hobi ürünlerine kadar binlerce çeşide ulaşabilir, yazarlar ve yayınevleri arasından seçiminizi yapabilirsiniz.

Her daim online/tel desteği ise yayın tarihinde hiç şikayet almamasının en büyük etkeni. Hızlı ve güvenilir hizmet anlayışı ile müşteri memnuniyetine önem veren okuoku kalite odaklı çalışmaktadır. Sipariş vermeden önce, verirken ve verdikten sonra okuoku sizinle beraber.

Zengin ürün yelpazesinde çok satanlar, indirimdekiler ve haftanın fırsatları içerisinden seçim yapabilirsiniz. Kullanıcı kategorileri ile ürünleri size özel seçen okuoku güncel fırsatları yakalamanızı sağlıyor. Çok satanlar ve indirimdekiler gibi kullanıcı kategorilerinin yanı sıra çok yakında açılacak Okuoku Blog ile kitap dünyasını daha yakından takip edebileceksiniz. Kaliteli içeriği ile kitap dünyasının sırlarını sizlerle paylaşacak olan Okuoku Blog ile haberleri kaçırmamak için takipte kalın.

t: twitter.com/okuokucom
f: facebook.com/okuoku1

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.