-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » Bejeweled Blitz Android Puzzle Oyunu

ads
ads
android

Bejeweled Blitz Android Puzzle Oyunu

Bejeweled Blitz  Oyunu

Dünyanın en büyük sosyal ağlarından biri olan Facebook'un en çok oynanan oyunlardan bir tanesi şüphesiz "Puzzle" oyunlarıdır.  Android  cihazlarda  son dönemlerde oldukça sevilen ve çok oynanan oyunlar arasında yer almaktadır. Oyunlar  yıllardır küçüklüğümüzden, büyüklüğümüze kadar her  zaman hayatlarımızda yer etmiştir. Teknolojinin gelişmesi ile  oyunlar artık bilgisayarlarda yer etmeye ve dijital ortamlarda oynanır hale gelmiştir. Android akıllı  telefonlara kadar oyunlar hayatımızda yer etmeye devam etmektedir. Boş zamanlarımızda bu oyunlar bizlere keyifli zaman geçirmemize  olanak sağlıyor. 

Google Play Store ücretsiz olarak oyun sevenlere sunmaktadır. "Bejeweled Blitz Android Puzzle Oyunu"  oyununu tanıtacağız.  Görsel açıdan ( grafiksel ),  ses kalitesi ve  Google Play Store bünyesinde yer alan bir çok oyundan daha üst seviye ve kalitede olan kullanıcı puanı olarak 5 üzerinden 4.5 gibi puanla  en çok oynanan ve sevilen oyun olduğunu anlamamız mümkündür. 

Bejeweled Blitz Android Puzzle Oyunu Özellikleri

Android 2.3.3 ve üzeri sürüme sahip orta seviye olarak tabir ettiğimiz Android telefon ve tabletlerde çalışan Bejeweled Blitz oyununu yüklemek için 40MB boyutundaki yükleme dosyasını edinmeniz gerekmektedir.

Google Play Store üzerinden ücretsiz olarak indirebilirsiniz.



ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.