-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Benten oyunları

ads
ads
makale

İnternet ortamının en sevilen oyunları ile karşınızdayız… En çok ilgi gören oyunları arasına adını ilk sıraya taşıyabilen Ben ten Yapboz oyununu oynamak için sizlere verdiğimiz linkleri tıklayarak yeni başarılar içine girerek adınızdan sıkça söz ettireceksiniz. Doğanın en güzel yerlerini görmeye ne dersiniz? Sizler için hazırladığımız son model arabaya binerek gitmek istediğiniz yerlere doğru hareket edeceksiniz. Gittiğiniz yerlerin fotoğrafını çekmek için elinizde bulunan fotoğraf makinesini çok iyi bir şekilde kullanarak en iyi resimleri çekerek evinize doğru hareket edeceksiniz. Eve vardığınız an çektiğiniz resimlerin tasarımını çok iyi yaparak Puzzle haline getirerek süper bir oyun tasarlamış olacaksınız. Yaptığınız yapbozu çocuklara ve diğer yetişkin insanlara sunarak iyi zaman geçirmelerini isteyerek size tam puan vermelerini bekleyeceksiniz. Hazırladığınız ürünleri satışa koymak için harekete geçerek pazarların yolunu tutacaksınız. Pazarda bulunan esnaflara bu ürünleri satarak iyi bir para geliri elde etmeyi amaçlayacaksınız. Kazandığınız paralar ile yeni araçlar satın alarak yapmak istediğiniz çalışmaları anında yaparak yeniden bu ürünleri satış listesine koyarak bir sonraki oyunlardan olan Ben ten Yapboz Oyunlarına geçerek yeni tarzlar benimseyerek herkesin size doğru gelmesini beklemeye geçeceksiniz. Dünyanın en iyi resimleri ile yapboz sistemini uygulayarak size karşı gelebilecek bütün engelleri ortadan kaldırarak yolunuzu açarak emin adımlar ile yolunuza kaldığınız yerden devam edeceksiniz. Benten oyunları oynadığınız an sizlere sunduğumuz araçları kullanmak için son hazırlıklarınızı yaparak daima yenilik içine girerek en iyi başarıyı elde etmek için çok büyük çabalar içine girerek dünyada çok büyük etkiler bırakarak asırlar boyu adınızın sıkça duyulmasını sağlayacaksınız. Ben 10 oyunlarını bitirdiğiniz an evinizde iyi bir uykuya dalarak bir sonraki gün için sabırsızlanarak yeni oyunların çıkmasını beklemeye geçeceksiniz. Oyunlarda bol şans ve iyi vakit geçirmenizi dileriz…

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.