-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» »Unlabelled » Helal Gıda - Helal Ürünler - Online Helal Market

ads
ads
gıda

Helal Gıda Ne Anlama Gelir?

İslami kurallara uygun olarak, çiftlikten, çatala ve bir çok ürünü içine alan besin maddelerini içine alır. Helal gıda, hayvansal, bitkisel, bakteriyel türünden olsun, gıda ürünlerinin; hammadde yardımcıları, bileşenleri, maddeleri, işleme durumları, katkıları, İslami üzere işleme koşulları, paketlenmesi, düzenlenmesi vb. bir çok detayı içine alan "İslami" kurallara uygunluğunun bir diğer  adına "helal gıda" isimi verilmiştir.

Bu yazımızda, e ticaret sitesinden biraz  bahsedeceğiz bildiğiniz üzere    internette, e-ticaret siteleri hızla çoğalmakta   ve rakip siteler çıkmaktadır.  Net üzerinden alışverisin bu zamanımızda  çokça yapıldığı dönemlerde helal gıda  sektörü içinde  siteler mevcuttur. ancak  fazlaca yoktur. Rekabet seviyesi  oldukça az olan ancak iyi bir site veya alan adı ile bu sektörde lider konuma gelmek, sizlerin elinde. http://www.helalmarketim.com/ isimli sitemiz helal ürünlerin  yer verileceği geniş kapsamlı  e - ticaret marketi olarak da kullanabileceğiniz lider konuma gelebilecek, online market oluşturabilirsiniz. 

Helalmarketim.com, satışa sunulmuştur. Evet  bu alan adını  satmaya karar verdik ve iyi bir e ticaret sitesi oluşturulabilecek en iyi isimlerden biri olduğunu düşünmekteyiz.  Bu tür online market sitesi açmak isteyen firmalar için alan adını uygun fiyata vermeyi düşünmekteyiz ilgilenenler İLETİŞİM adresinden ulaşabilirsiniz.

Pazarlık payı vardır.

Site satılmıştır. 



ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.