-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » Bilgisayarınızda Bulunan Casus Yazılımlar

ads
ads
pc

Casus Yazılım Nedir?

Kullanıcının haberi olmaksızın kişisel bilgileri, dosyaları ve kullanıcıdan onay almadan bilgisayarınızda yapılandırma, değiştirme, bilgileri aktarma gibi durumları yapabilen programlara verilen genel isimdir.


Bilgisayarınızda  Casus Yazılım Var mı? Kontrol edelim hep beraber.

Başlat - Çalıstır
Açılan kutucuğa : cmd yazın ve OK
Açılan DOS penceresine net user yaziniz  (net bir boşluk user olacak. )
Açılan DOS penceresinde bir liste var ve bilgisayarda kac tane kullanici var hepsi yazili. Bu  aşamaya kadar  her şey yolunda

Eğer burada bir Support_388945a0 diye bir hesap varsa tehlikeli durum sizde  de casus var, yoksa sorun yok,  eğer varsa  hemen siliniz.

Silmek için ise:

Açılan DOS Penceresine net user SUPPORT_388945a0 /delete (sıfırdan sonra bir boşluk var ) yazın ve  devamında Entere basın.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.