-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Metrobüs Durakları ve Seferleri

ads
ads
Turizm

İstanbul'un en önemli toplu taşıma araçlarından bir tanesidir "Metrobüs"  Trafik sorununun  her geçen gün daha  fazla artması ile bu sorunu gidermek için Metrobüs ön planda tutularak artık İstanbul'un  bir çok ilçesine hızlı ve trafik derdi olmadan ulaşım imkanını  bizlere sunmuştur.

Hızla güzaegah  sınırlarını çoğaltan Metrobüs seferleri son olarak Beylikdüzü ve Avcılar güzergahı ile  son hat sınırını almıştır.

İstanbul'un can damarı olan toplu  taşıma  aracı Metrobüsün seferleri ve güzergah bilgileri aşağıdadır.

Metrobüs Hatları:

34 : Avcılar - Zincirlikuyu
34A: Cevizlibağ - Söğütlüçeşme
34B : Beylikdüzü - Avcılar
34C : Beylikdüzü - Cevizlibağ
34G : Beylikdüzü - Söğütlüçeşme
34T : Avcılar - Topkapı
34Z : Zincirlikuyu - Söğütlüçeşme

34 Avcılar - Zincirlikuyu Metrobüs Hattı:

33 durak vardır. Tahmini  45 dakikada hareket etmesinden sonra son durağa varıyor.. Sabah 05:00 ile gece 01:30 arasında hizmet vermektedir.

Zincirlikuyu / Beşiktaş
Mecidiyeköy / Şişli
Çağlayan / Şişli
SSK Okmeydanı Hastanesi / Şişli
Perpa / Şişli
Okmeydanı / Kağıthane
Halıcıoğlu / Beyoğlu
Ayvansaray / Eyüp
Edirnekapı / Eyüp
Adnan Menderes Bulvarı / Zeytinburnu
Maltepe / Zeytinburnu
Topkapı / Zeytinburnu
Cevizlibağ / Zeytinburnu
Merter / Zeytinburnu
Zeytinburnu Metro / Bakırköy
İincirli - Ömür / Bakırköy
Bahçelievler / Bahçelievler
Şirinevler / Bakırköy
Yenibosna – Kuleli / Bakırköy
Sefaköy / Bakırköy
Beşyol / Bakırköy
Florya / Bakırköy
Cennet Mahallesi / Bakırköy
Küçükçekmece / Küçükçekmece
İETT Kampı / Avcılar
Şükrübey / Avcılar
İst. Üniv. Avcılar Kampüsü / Avcılar

34Z Zincirlikuyu - Söğütlüçeşme Metrobüs Hattı:

8  durak toplam; 34Z numaralı metrobüs hattı 11,5 kilometre olan yolu genel olarak  25 dakikada bitirmektedir.. Boğaziçi köprüsü üzerinden  giderek  6 dakikada geçen metrobüs diğer yolu özel şeridinden yol almaktadır.  Günüzümüzün her saatinde  seferleri vardır. Bununla  birlikte gece  vakitlerinde   her yarım saatte bir  seferlerini yapmaktadır.

Zincirlikuyu / Beşiktaş
Boğaz Köprüsü / Üsküdar
Burhaniye Mahallesi / Üsküdar
Altunizade / Üsküdar
Acıbadem / Üsküdar
Uzunçayır / Üsküdar
Fikirtepe / Kadıköy
Söğütlüçeşme / Kadıköy

34B Beylikdüzü – Avcılar Metrobüs Hattı:

Toplam 12 durak olan;  34B numaralı hattın güzergahı 10 km uzunluktadır.  ilk duraktan  hareket ettikten 20-25 dakika gibi  zaman içinde son durağa ulaşabilmektedir. Gündüz  05:00 ve gece 02:30 saatleri arasında güzergahlarında hizmet vermektedir.

Tüyap Fuar Merkezi / Beylikdüzü
Hadımköy / Beylikdüzü
Cumhuriyet Mahallesi / Beylikdüzü
Beylikdüzü Belediye / Beylikdüzü
Beylikdüzü / Beylikdüzü
Güzelyurt / Beylikdüzü
Haramidere / Beylikdüzü
Haramidere Sanayi / Beylikdüzü
Saadet Dere Mahallesi / Esenyurt
Ambarlı / Avcılar
Avcılar Merkez / Avcılar
Avcılar / Avcılar

34A Cevizlibağ - Söğütlüçeşme Metrobüs Hattı:

34Z güzergahının  tümünü  ve 34 hattının belirli olanları  kapsamaktadır.  Hat 22 km uzunluktadır.  19 durağa uğrayarak  kalkış vaktinden son durağa ulaşma saati, 47 dakika sürmektedir. . Öğle saatlerinde  hizmet vermeyen hat,gündüz 05:00’de hizmete geçip  akşam 21:00’da  en son  seferini yapmaktadır.

34C Beylikdüzü - Cevizlibağ Metrobüs Hattı:

34B hattının hepsini  ve 34 numaralı hattın bazılarını kapsamakta olan hattın genel  uzunluğu 30 km'dir. 26 istasyona uğrayan metrobüs  son durağa ulaşması 60 dakika sürmektedir.  Öğle saatleri görev yapmayan hat 05:30 ile 21:00 arasında  görev yapmaktadır.

34G Beylikdüzü - Söğütlüçeşme Metrobüs Hattı:

34Z, 34 ve 34B grubundaki  metrobüslerin duraklarının  tümü  sadece geceleri hizmet vermektedir. Hattın toplam uzunluğu 25 km'dir.  Tüm güzergahları 1 saat 30 dakikada  son bulmaktadır.  Gece vakitlerinde ortlama  yarım saatte bir  sefer yapmaktadır.

34T Avcılar - Topkapı Metrobüs Hattı:

34 numaralı hattın bir kısmını içine alan   19 kilometrelik yolu , yarım saat  zamanda  alır. 34T numaralı hat, sadece akşam saatlerinde 16:00 ile 21:00 arasında seferlerini yapmaktadır.

Metrobüs Aktarmaları:

İstanbul ulaşımının en  çok tercih edilen aracı Metrobüs hattında aktarma yapacaklar için önemli bilgiler aşağıdadır.

Büyükdere Caddesi'nden, Maslak Levent yönünden metrobüs hattına Zincirlikuyu Metrobüs durağından aktarma yapılabilir.

İstanbulun nadide  yerlerinden biri olan,  Beşiktaş'tan metrobüse binmek için meydandan hareket eden  mininüs ve İETT otobüsleriyle Zincirlikuyu'nda metrobüse aktarma gerçekleştirebilirsiniz.

Kadıköy Kartal arasında çalışan metroyu tercih ederek.  Anadolu Yakası'nda metroda Ünalan durağı ile metrobüsün Söğütlüçeşme durakları arasında aktarma  yapmak isteyenler rahatlıla ulaşabilirler.

Topkapı - Habibler güzergahında  çalışan tramvayı tercih ederek, Edirnekapı güzergahında inerek metrobüse aktarma gerçekleştirebilirsiniz.

Bağcılar - Kabataş arasında hizmet veren  tramvaya binerek Zeytinburnu güzergahında  metrobüse aktarma gerçekleştirebilirsiniz.

Aksaray , Atatürk Havalimanı mesafesinde  toplu taşıma yapan Merter, Zeytinburnu, Yenibosna'da metrobüse geçebilirsiniz.

Taksim - Hacıosman  güzergahları arasında  İstanbul metrosunu tercih ederek, Mecidiyeköy ve Gayrettepe duraklarında  metrobüse aktarma yapabilirsiniz.

Etiketler: Metrobüs,  güzergah, Metrobüs durakları, Metrobüs güzergahları, Metrobüs hatları, Otobüs seferleri, Metrobüs hatları, Metrobüs kalkış saatleri

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.