-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » » » Samsung Galaxy Mega 6.3

ads
ads
Teknoloj'


Vodafone Samsung Galaxy Mega 6.3 Şatışa Sunuluyor

Samsung'dan devasa ekranları  Galaxy Mega 6.3 telefonu  Vodafone ile sunulacaktır. Türkiye'de kullanıcıya sunulacak.  19 TL’den başlayan kampanyalarla  Vodafone bayilerinde yer alacak olan modelin kampanya açıklamaları tam olarak açıklanmamıştır. Kısa bir  zaman sonra gerekli bilgileri sitemizde bulacaksınız. 25 Haziran 2013'de  başlaması beklenen bu modelin satışları  ilk önce Vodafone Red aboneleri yararlanabilecek.

Samsung Galaxy Mega 6.3 Özellikleri

1.7 GHz hızıda çalışmakta  ve  çift çekirdekli ARM Cortex-A15 tabanlı Exynos 5250 işlemcisini bünyesinde barındıran cihazla  Mali-T604 grafik işlemci eşlik etmekte. 1.5 GB RAM’e sahip olan model 16 GB dahili hafızaya yer verilmiş. Bunun yanı sıra  yeni akıllıda  bulunan microSD kart yuvası ile  modelin hafızası microSD kart ile çoğaltılabilmektedir.

Android 4.2.2 Jelly Bean işletim sistemini bulunan cihaza Samsung’un TouchWiz Nature 2.0 kullanıcı arayüzü ile 6.3-inç büyüklüğünde ekran ile devasa görünüm sunan cihazın  arkabölümünde 8 MP çözünürlüğünde kamera bulunmaktadır. ön bölümünde da 1.9 MP kamera yer verilmiştir.. Galaxy S4′de bulunan  kamera progamlarına da sahip olan modelin  kamerasında ayriyeten  LED flaş da telefonun özellikleri arasında yer almaktadır. Full HD video kayıt yapabilen arka kamerası ile  kaliteli kayıtlar gerçekleştirebilen model 3.200 mAh büyüklüğünde batarya bulunmaktadır.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.