-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » » Sony Xperia M İnceleme

ads
ads
teknoloji

Akıllı telefon piyasasında Xperia Z telefonu ile geniş çaplu bir satış rekoruna ulaşmayı başaran Sony, düzenlemiş olduğu yeni bir tanıtma ile Xperia M adlı yeni modelini tanıtımını yaptı. Orta seviye bir telefon olan Xperia M uygun piyasa fiyatıyla dikkatleri üstüne çekti. 4-inç büyüklüğe sahip  480 x 854 piksel çözünürlüğnde olan TFT ekranı bünyesinde barındıran Xperia M, 1 GHz hızda çalışabilen Krait tabanlı çift çekirdekli Snapdragon S4 Plus işlemciden güç alıyor. Adreno 305 grafik işlemciye ve 1 GB RAM’e sahip olan Xperia M üst seviye akıllılar ile alt seviye akıllıların tam ortasında yer alan bir ürün.

Sony’nin en son tanıtımını gerçekleştridiği yeni    cihazlarda var olan  Exmor RS sensörü bu modelde de yer verilmiştir.  5MP arka kamera  bu kamera ile 720p video kaydı yapılabiliyor.  Ön kameraya da sahip olan Xperia M’nin ön kamerası ise 0.3MP çözünürlüğündedir.

Wi-Fi, 3G, Bluetooth 4.0, GPS ve NFC kablosuz veri transfer   özelliği ile  bu modelde ayriyeten FM Radio’da bulunmaktadır. . 4 GB dahili hafıza ve  Xperia M’nin malesef 2 GB’lık dahili hafızası  sunulmaktadır. yüksek seviye olmamasına karşın gayet  iyi özelliklere sahip olan bir   cihazdır

Android 4.1 Jelly Bean işletim sistemini ile  çalışan  Xperia M ayriyeten Sony’nin yeni nesil arayüzüne yer verilecek. Siyah, beyaz, mor ve limon renkleri ile piyasaya çıkarılacak  olan telefonun  2013′ün 3. çeyreğinde kullanıcıya sunulması açıklamaların arasındadır..  Yeni akıllının hangi fiyatlarda satışa sunulacağı konusunda herhangi  kesin bir bilgi bulunmaktadır. 

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.