-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » İZMİR’DE NLP UYGULAMALARI İLE ÖZEL DERS

ads
ads
eğitim
Dikkat eksikliği ve derslere odaklanamama öğrenciler ve velilerin en çok şikayet ettiği durumlardan birisidir.Bu sorun profesyonel bir çalışma ile ortadan kaldırılabilir.Özel ders verimini de artıran bu uygulamalarla öğrenci okulda ders esnasında daha konsantre biçimde derslere katılabilir ve ders içi performansı artar.Peki nedir bu uygulamalar ,aslında temelinde özel derslerdeki NLP uygulamaları yatmaktadır.

Nefes egzersizi,çapa atma ,kişinin kendini tanıması,temsil sistemlerini bilmesi,olaylara nasıl daha pozitif yaklaşması gerektiği ,anlık duygu durumu değişiminin sağlanması,hedef belirleyip bu hedefe yönelik motivasyon sağlayıcı çalışmaların yapılması ve diğer etkili NLP uygulamaları ile derslerde öğretmeni sıkılmadan ve hevesle dinleyebilirsiniz.Bunun için kişinin anlık duygu değişimi yönetimini öğrenmesi gerekmektedir. 

Dünyadaki  bu uygulamaların İzmir deki ilk temsilcisi olan İzmir Vip Matematik Özel ders sitesi özel derslerde,koçluk uygulamalarında duygu değişimi yönetimi üzerinde özellikle durmaktadır.Nefes egzersizi ile öğrencinin anlık coşku ve heves durumuna girerek ders performansını artırma çalışması yapılmaktadır.Çapa atma yöntemi NLP nin en etkili duygu değişimi uygulamasıdır ve etkinliği kanıtlanmıştır. 

NLP nin etkili yöntemlerini kullandıkça öğrenciler sadece matematik değil,normal hayatlarında da özgüven kazanacaklardır. Sorunlarla daha etkin mücadele etme yöntemlerini kullanacaklardır.NLP yi bir defa öğrenen öğrenci bunu artık tüm hayatı boyunca gerekli gördüğü tüm durumlara uygulama imkanı bulacaktır.


ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.