-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Porselen diş

ads
ads

Porselen diş

Günümüz dünyasında porselen diş çok fazla talep edildiği için talep oranına göre porselen diş fiyatlarının artması gayet normal. Ama küçük ücretler karşılığında aldığınız müthiş gülümsemelere değiyor açıkçası. Porselen diş veya protezi son yıllarda kullanımı artan bir çeşit oldu ve kullanılıyor. Porselen dişin seçilme nedenlerinden en iyisi de porselenin ışığı yansıtma özelliğidir. Eğer porselen bir dişe sahipseniz en güzel gülümsemenin sizde olduğundan emin olabilirsiniz.

Porselen Dişin en iyi çeşitlerinden birisi de yaprak porselen protezidir. Diş herhangi bir zarar görmeden temizlenir, dişin on kısmı yerleşicek porselen için ayarlanarak inceltilir. Diş ölçüsü alındıktan sonra laboratuvara gönderilir, ölçülere göre yaprak porselen protezi imal edilir ve diş hekimine geri gönderilir. Diş hekimimiz çok dikkatli bir şekilde yaprak diş protezini hastanın dişine yerleştirir. Ve bembeyaz parlak dişlere sahipsiniz !

“E evet tamam beyaz dişlere sahibim ama yaprak porselen diş fiyatı nedir” diye soruyorsanız yaprak porselen protezimiz için 2013 yılına özel bir fiyat hazırlanmamıştır yani yaprak porselen dişin fiyatı 2012 yılında neyse şuanda da o kullanılmaktadır. Sizde porselen veya yaprak porselenlerini deneyerek harika sonuçlar elde edebilirsiniz yaprak porselen fiyatı : 436,56 TL’dir

Porselen diş fiyatı için henüz 2013 için hazırlanmış bir fiyat yoktur. Hala 2012 fiyatları geçerlidir ve 2013 için porselen diş fiyatı hazırlamaları devam etmektedir. 2012 porselen diş fiyatı ise 230.46 TL’dir. Yani 230.46 TL’ye güzel bir dişe sahip olabilirsiniz.

Bildiğiniz üzere porselen diş fiyatı kimisine göre çok pahalı gelebiliyor ama kimse düşünmüyor ki “ bu işin işçiliği ve altında çalışan insanları var ” Bir düşünün bir porselen diş alacaksınız, orda sadece çalışan ve parayı alan doktorlar mı oluyor ? hayır laboratuvarı var, temizlikçisi var, sekreteri var. Bir sürü insan sizin yaptırdığınız diş ile para alıyor. Mesela bir porselen diş fiyatı ücretlendirilmeden önce bütün aşamaları sayalım size. Diş hekimi dişlerinizi kontrol edecek, çürük varsa temizleyip dişinizin boyutlarını alıp laboratuvara gönderecek. Daha sonra laboratuvar diş ölçünüze göre bir diş üretip diş hekimliğine geri gönderecek. Hekim dişinizi tekrar kontrol edecek ve porselen dişi ağzınıza uygulayacak. Yani ücretleri çok fazla büyütmemek gerekiyor. Henüz 2013 porselen diş fiyatı çıkmamasına rağmen büyük ihtimalle porselen diş fiyatları düşecek gibi görünüyor.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

2 yorum:

  1. Diş olayı gerçekten çok önemli. AÇıkcası korkuma gidemiyorum dişçiye

    YanıtlaSil
  2. kişinin özgüveninide artıran bir olay bu porselen kaplamaya önem vermek gerek

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.