-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » » Android Radyo Uygulaması

ads
ads

Android Pratik Radyo Uygulaması

Android telefon ve tableti olan birçok kullanıcı  şüphesiz gün içerisinde belli saatlerde internet kullanımı yapıyordur. İnternet üzerinden müzik dinelemek oldukça yaygın olduğundan bir kaç dakikanızı ayırıp müzik dinlemenin keyfini çıkarmak vazgeçilmezlerdendir. Fakat her  zaman aynı müzikleri dinlemekten bıkma gibi durumda eğlencesiz tarafıdır.. Bu durumdan dolayı sizlere bu makalemizde  Pratik Radyo adlı Android uygulamasını ibrahimfirat.net ailesi olarak tanıtacağız. Uygulama isminden de anlaşılacağı üzere kolay bir kullanım imkanı  sağlayan bir radyo uygulaması. Uygulama içinde bulunan birçok popüler radyo ile sıkıldığınız zamanlarda internet erişimi ile müzik dinleyebileceksiniz.


android

Performans açısından düşün Android cihazlarda dahi rahatlıkla çalışmaktadır. Tabi ki uygulamayı Android cihazınıza yüklemek için cihazınızın Android sürümü 2.1 veya üzeri sürüme sahip olması gerekmektedir. Google Play Store sitesinden ücretsiz olarak indirebilirsiniz. Uygulamayı edinmek için Google Play Store üzerinden 604 KB büyüklüğündeki kurulum dosyasını download etmeniz gerekir.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

4 yorum:

  1. Radyo programı gerçekten çok güzel. Ben denemiştim gerçekten başarılı.

    YanıtlaSil
  2. BU UYGULAM COK BASARILI HALA KULLANMAKTAYIM

    YanıtlaSil
  3. tesekkurler guzel uygulama olmazsa olmazlarım arasında

    YanıtlaSil
  4. gercekten basarılı olmus emegı gecenlere tesekkurler

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.