-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Mini Blogger Sade Tema

ads
ads
blogger

Mini Blog Tema

Sade Blogspot Tema

Mini tema sevenler için harika bir tema ile karşınızdayız. Bu zamana kadar gördüğüm en sade ve kullanışlı tema. Temanın  orjinal yapımcısı ismail usluer olarak biliniyor.  Bu tema aslında wordpress için üretilmiş wmraci sitesinde iso nickli arkadaş blogger'a uyarlamıştır. 

Ve son hali bu şekildedir. Pek değişiklik yapılmamıştır. Sadece yorum bölümü değişik.

Kendimde bir diğer sitemde kullanmaya başladım Yalnız ben blogger sonsuz kaydırma eklentisi ekleyerek sayfa geçişleri sonsuz kayarak görüntülenmektedir. Eklentiyi gadget olarak temanız eklemek isterseniz yukarıdaki linkten temin edebilirsiniz gerekli kodu.

TEMAYI İNDİRMEK İÇİN TIKLA link aktif değil. Google üzerinden tema ismi ile arama yaparak ilgili temaya ulaşabilirsiniz.




ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.