-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Warframe Oyunu - Fantastik Oyunlar Oyna

ads
ads
oyun
Warframe oyunumuz ile birlikte son derece fantastik, bir o kadar da zorlu savaş sistemlere ortak olaca olacaksınız. Kooperatif free-to-play kategorisinde karşımıza çıkan Warframe oyunumuzda üçüncü kişi online aksiyon deneyimini sonuna kadar yaşayacaksınız. Oyunumuzun hikayesine göre güneş sistemi karşısında oyuncuların farklı bir mücadelenin tam ortasına bulacaksınız kendinizi. Güneş sisteminin en zorlu ve en karanlık alanlarında yaşanan gerçekçi savaşlar karşısında kendinizi kanıtlamaya çalışacağınız Warframe oyunumuzda gelişmiş silahlar, özdeşleştirebileceğiniz karakterler, eşsiz sistemler ve harika mücadeleler ile baş başa kalabileceksiniz.

Warframe oyunumuz sayesinde gezegenler, galaksiler ve gerçek bir aksiyon içinde var olacak, kendinizi kanıtlayana kadar savaşacak ve harika bir deneyime ortak olacaksınız. Ayrıca yapımcılarının uzun süredir ortaya koyduğu görsel online oyun yapım performansları takdire şayan.

Aynı zamanda oyunda Platinum ve Credits olarak 2 oyun para birimi bulunmaktadır. Bu para birimlerinden Credits i oyun içerisinde görev yaptıkça ve topladığınız itemleri sattıkça elde etmeye başlıyorsunuz. Fakat biriktirmesi oldukça zor. Platinum ise oyunun satışını yaptığı oyun parasıdır. Platinum'u ise Türkiye'de yetkili bir çok satıcısı bulunmaktadır. Genel distribütörü DurmaPay firmasıdır. Kredi kartı ve bir çok ödeme şekli ile ödeme yapaibiliyorsunuz. Oyun içerisinde direk olarak oyun size zaten yol göstermektedir. Ayrıca bir çok online oyun satışı yapan sitede Epin olarak Platinum kodlarını bulabiliyorsunuz. 

Combo hareketlerin de yapılabildiği Warframe'de kapsamlı görev sistemi ve size konuşarak eşlik eden bir de rehber bulunuyor. Yeni nesil oyunlarda sık görülmeye başlayan hack sistemi de oyuna entegre edilmiş, bu sebeple zaman zaman ilerleyebilmek için mevcut sistemi hacklemeniz gerekebiliyor.
Oyunun başında kapalı olarak karşınıza çıkan haritaların sayısı 100'ün üzerinde, başlangıçta kolay geçilebilen bu haritalar ilerledikçe zorlaşmaya ve daha uzun zaman harcamaya başlıyor.

Ünlü oyun WarFrame'i hemen ÜCRETSİZ OYNAMAK İÇİN TIKLAYIN: www.WarFrame.com/tr

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.