-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » Yazılarda Etiketlerin Önemi

ads
ads
Bir diğer yazımızda yazılarda etiketlerin önemini anlatmıştık. Bu yazımda ise etiketleri nasıl belirlemeliyiz kısaca ondan bahsedeceğim. Etiket belirlemede benim izlemiş olduğum yöntem Google anasayfasına girerim konu başlığımın ilk karakterlerini yazarım ve sonrasında en çok aranan kelimelerden etiketler çıkartırım. Daha iyi anlayabilmeniz için resimle destekleyelim. Konumuzun backlink alma olduğunu varsayalım.



Resimdede görüldüğü gibi en çok aranan kelimeler arasında backlink alma, backlink alma programı, backlnk alma yöntemleri, backlink alma yolları gibi kelimeler çıkmaktadır. Bu şekilde eklersek kelimelerimizi etiketlerimiz en çok arananlar arasına girmiş olacaktır.

Diğer bir yöntem ise kendini bir başkasının yerine koyma yöntemidir. Nedir bu yöntem? Etiket eklerken acaba ben olsaydım ne diye arardım diye düşünülerek yapılan bir yöntemdir. örnek:Subway surfes oyunbir çok kişi bunun bir bekçi kovalamaca oyunu olarak bilmektedir. Facebook'u faysbuk olarak arama gibi Etiketlere bekçi kovalama oyunu, bekçi kovalama gibi kelimeler yazdığımızda ilk sıralarda çıkma ihtimali vardır.

Son bir yöntem ise benim gibi klavye yazma özürlü insanlar için kullanılan bir yöntem. Hızlı yazacağız diye kelimeleri eksik yada yanlış yazabiliyoruz. Bu yöntem ile arama motorlarında ilk sırada çıkabiliriz. Mesela facebook alakalı bir konumuz olsun. facebok, feysbuk,face,feys facbook gibi kelimeler ile üst sıralarda çıkabiliriz.

Yazar: HeroTürk

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.