-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » Blogger Menü Eklentisi Yatay

ads
ads

Blogspot Yatay Menü Eklentisi

Blog siteleri için olması gereken eklentilerden bir tanesi ile karşınızdayız. Blogger yatay menü en çok  tercih edilen menü biçimidir.  Fazla yer kaplamaması ve estetik olması açısından kullanımı yaygındır. Kendimde  blogger kullanıcısı olarak bu eklentiyi  bazı sitelerimde kullanmaktayım. Renklerini kendinize göre ayarlayabilir istediğiniz renklere dönüştürebilirsiniz.

Eklentinin kurulumu için gerekenler:

Blogger admin paneli >> Yerleşim yolunu takip ederek Gadget ekle seçeneğinden HTML JavaScript ekle diyerek aşağıdaki kodu temanızın üst ( header ) bölümüne eklemeniz yeterli olacaktır.





Bu yazı ibrahimfirat.net tarafından yazılmıştır.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.