-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » » » Casper VIA A3316

ads
ads
Android

Casper VIA A3316 Özellikleri, Casper VIA A3316 Fiyatı, Casper VIA A3316 Tanıtım

Türkiye pazarında en çok ismini duyduğumuz markalardan biri olan Casper'ın yeni akllı cihazı Casper VIA A3316 resmi olarak tanıtımını gerçekleştirdi

Casper VIA A3316 Özellikleri

Performans açısından gayet iyi bir model olan 1.2 GHz hızında çalışmakta Qualcomm MSN8930 işlemciden güç almaktadır. 1 GB RAM’e sahip olan bu ürün 16 GB dahili hafızaya yer verilmiş. microSD kart yuvasına da sahip olan bu cihaz microSD kart desteği ile +64 GB daha hafızasını çoğaltılabilmektedir. 4.5-inç büyüklüğünde ve 540 x 960 piksel çözünürlüğünde IPS ekrana sahip olan bu model Android 4.1 Jelly Bean işletim sistemini kullanmaktadır.


13 MP çözünürlüğünde arka kısmında kameraya yer verilmiş 1.3 MP çözünürlüğünde ön bölümde kameraya sahip olan yeni akıllı 2.100 mAh büyüklüğünde bataryayı bünyesinde barındırmaktadır. Wi-Fi ve GPS teknolojilerine sahip olan bu modelin en önemli özelliği  gülücük yakalama özelliğine sahip olmasıdır.

KDV dahil 849 TL fiyat  ile satışa çıkarılacak olan bu cihazı 30 Eylül’den sonra birçok teknoloji marketinde bulmanız mümkündür

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

1 yorum:

  1. Dün aldım güzel telefon. Alternatif akıllı telefon arayanlara önerebilirim.

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.