-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Türkiye’nin En Hızlı Altyazı Ekibi ile Kore Severleri İhya Eden Site: Koreanturk.com

ads
ads
Kaliteli ve hızlı çevirileriyle Türkçe altyazılı kore dizileri ni izleme imkanı, Güney Kore denildiğinde akıllara gelebilecek her türlü bilgi ve paylaşım, her gün binlerce kişinin girdiği chat ortamı ve Kpop radyosu gibi daha bir çok imkanın bir araya getirildiği Koreantürk her Koreseverin ihtiyacını karşılayan, Güney Kore'nin tanınmasında sağladığı yarar ile alanında ön plana çıkan bir portal.
Her yaş ve gruptan insan vakitlerinin çoğunu dizi-film izleyerek, chat panelindeki sohbetlere katılarak ya da forum kısmında yer alan haberler ve güncel paylaşımları takip ederek Koreantürk'te geçirmekte. Takipçilerine bir aile ortamı sunması, 2009 yılında açılmasına rağmen katettiği büyük yol ve ortaya koyduğu Güney Kore üzerine olan başarıları ile Koreantürk gerçek bir Güney Kore portalının özelliklerini gözler önüne sermekte.



Türkiye'de Güney kore hayranlığının artmasında büyük fayda sağlayan Koreantürk her geçen gün çeviri ekibi ve yönetim kadrosu ile büyümeye devam etmekte. Gezdiğiniz her sayfasında Güney Kore ve kpopun keyfine varacağınız portal şık tasarımı ve altyapısıyla alanında fanlara önderlik ederek geniş bir paylaşım ortamı sağlamakta.
Şüphesiz bir çok özelliği bir arada bulunduran Koreantürk Güney Kore hayranları için en iyi seçenek olmaya devam edecek. Her zaman en iyi seçeneği tercih etmek isteyen Güney Kore hayranlarının Koreantürk'e uğramalarını öneririz ve Koreantürk'ü bu yöndeki çalışmaları ve eşsiz nitelikleri için tebrik ederiz.
Siteye şu adresi ile erişebilirsiniz: http://www.koreanturk.com

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.