-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » Aşka Fırsat Ver

ads
ads

Aşka Fırsat Ver Filmi


Vizyon Tarihi
22 Ekim 2010 (1 saat 37dk)
Yönetmen:
Yann Samuell
Oyuncular:
Sophie Marceau, Jonathan Zaccaï, Marton Csokas
Tür
Komedi , Romantik , Aile
Ülke
Belçika , Fransa

Aşka Fırsat Ver Filminin özeti:


mabude kendim, zaman yedi yaşıma basıyorum ve bu mektubu sana, lojik Yaşı’nda verdiğim sözleri ve ne tamamlanmak istediğimi anımsatmak için yazıyorum...

Hayatının her noktasına bilge muvaffakiyetli işkadını Margaret, kırkıncı tevellüt gününde aha bu mektubu alır. Kendine yazdığı mektupları bir bir okuyan kendinden dahi gizlediği anıları canlanırken Margaret geçmişte yaptığı tüm seçimlerden kuruntu duymaya, hayatının bütün doğrularını sorgulamaya başlar. Çocukken umduğu ve imge ettiği her şeyin tam zıddı olmuştur Margaret. Cesaretin Var Mı Aşka’nın yönetmeni Yann Samuell üçüncü filminde fantezi ve komedi türlerini pişmanlık teması altında birleştiriyor...Sinema

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.