-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » Bulgurlu’dan Acıbadem’e Arçelik Servisi Gelirmi?

ads
ads
webmaster
Geleceğin dünyasında yaşamak isteyen tüm dünyadan insanların ilk tercihi olan Arçelik Beyaz eşya ürünleri, Arçelik’in özel olarak geliştirmeye sürekli olarak devam ettiği, üstün teknolojisi sayesinde geleceğin dünyasının oluşturulmasında en büyük katkı sağlayan unsurlardan biridir. Türkiye’ dede en çok tercih edilen beyaz eşya markalarından olan Arçelik, sağladığı yüksek konfor sayesinde milyonlarca insanın yaşam standartlarının yükselmesinde en büyük katkıyı yapmaktadır.

Arçelik’in uluslar arası yüksek standartlarının, satış sonrası hizmetler alanında üstün bir başarıyla uzun yıllardır teknik servis, bakım ve onarım hizmetlerini sağlamakta olan Acıbadem Arçelik Servisi, bölgeye dünya standartlarının üzerinde bir hizmet kalitesiyle hizmet sunabilmenin haklı gururunu yaşamaktadır.

Günümüzün olağanüstü bir hızla değişmekte ve gelişmekte olan dünyasında, tüketicilerinin her türlü talep farklılıklarını takip edebilmek amacıyla araştırma ve geliştirme çalışmalarını sürekli olarak sürdüren firmamız,  tüm yeni hizmet taleplerini belirleyerek özel çözümler üreterek sektöründe öncü bir konumda bulunmaktadır.

En üst boyutta müşteri memnuniyeti sağlamayı amaç edinmiş hizmet yaklaşımıyla, en ekonomik fiyatları ve üstün nitelikli hizmeti sunan Bulgurlu Arçelik Servisi, yılın her günü ve her saat olmak üzere ulaşabileceğiniz bir hizmet prensibi geliştirmiştir. Uzman teknik servis personeli ve ileri teknolojiye ait donanımlarla desteklenmiş olan gezici teknik servis ünitelerimiz aracılığıyla tüm hizmet talepleriniz çok kısa süreler içerisinde yanıtlanabilmektedir. Tüm hizmet taleplerinizi, sorularınızı ve sorunlarınızı çağrı merkezimiz veya web sitemize her saat bırakabilirsiniz.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.