-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » Google ücretsiz adwords kupon Kodları

ads
ads
webmaster

Google AdWords Kupon Kodları Ücretsiz


Google AdWords reklamları Google yanında AOL, EarthLink, HowStuffWorks, & Blogger'da kapmsamında  olmakla birlikte sürekli büyümekte olan Google reklam ağında  yer alan arama ve içerik sitelerinde de gösterilmektedir.... Google üzerinde   yapılmış olan aramların yanı sıra  Google Ağıındaki site,blog vs. ziyaretleriyle, Google AdWords reklamlarınızın daha geniş  insanlara  tanıtma  fırsatı bulabileceğiniz bir google   platformudur.

Google reklamlarını yayınlaması için genel olarak belli bir ücret karşılığında geniş kitlelere reklamlarınızı ulaştırabiliyorsunuz.  Bazen google kullanıcılarına ücretsiz olarak Adwords kupanı göndermekteydi.  Posta yolu ile veya e-mail ile bu kodları ulaştırabiliyordu.

Bu makalemizde ücretsiz olarak bu kupon kodlarını nasıl alacağımızı göreceğiz. Geçerli e-posta adresinizi kullanmanızı tavsiye ederiz.

1. aşama:   http://www.google.com.tr/adwords/coupons/  adresine girin.
2. aşama: Sağ kısımda bulunan e-posta bölümüne  mail adresinizi girerek kodumu gönder butonuna tıklayınız.
3. aşama:  Yukarıdaki işlemleri yaptıktan sonra Google AdWords kupon kodunuz bir kaç saniye içinde ekranda çıkıyor ve aynı zamanda mail adresinizi de bilgiler gönderiliyor.

Bu şekilde  100 TL değerinde ücretsiz adwords kuponuna sahip oluyorsunuz. İlk başlangıç için oldukça iyi bir reklam bütçesidir.



google, adwords kuponu, ücretsiz kupon edinme, webmaster, ücretsiz reklam yayınla, 100 tl bedava reklam,

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.