-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » Halı Yıkamada Yeni Nesil Bir Anlayış

ads
ads
halıyıkama
Teknolojinin son yüzyıldaki olağanüstü gelişim hızı ve buna bağlı olarak yüksek bir hızda değişen ve gelişen insan yaşamına ve doğal bir sonuç olarak sürekli olarak ve hızla yükselen yaşam standartlarına sebep olmaktadır. Özellikle son yirmi yıl içerisinde çok daha yüksek bir hızla yaşamlarımızı değiştirmekte olan teknolojik gelişmeler yaşam standartlarımızın sürekli olarak daha üst boyutlara taşınmasına sebep olmakla birlikte, yaşam anlayışlarımızı ve felsefelerimizi de doğrudan etkilemeye devam ediyor.

Şehirleşmiş ve belirli merkezlerde toplanmış olan günümüz yaşam biçimi, tüm dünyada benzer özellikler gösteriyor. Merkezileşmiş ve çoğunlukla apartmanlarda yoğunlaşmış olan yaşam biçimleri, pek çok farklı ve yeni ihtiyaç türlerinin ortaya çıkmasına sebep olmaktadır.

Apartman yaşamlarında gerekli olan temizlik ve hijyen koşullarının sağlanması, insan sağlığı açısından büyük bir önem arz etmektedir. Çiçek halı yıkama fabrikası, sektörde uzun yıllardır üstün nitelikli hizmet sunumu gerçekleştiren, ilgili teknolojilerde yaşanmakta olan tüm yenilikleri eşzamanlı olarak takip ederek, üst düzey tüketici memnuniyeti sağlamaya odaklanmış bir hizmet yaklaşımıyla faaliyetlerini sürdürmektedir.

Kartal halı yıkama servisimiz, İstanbul’ un tüm diğer bölgelerinde olduğu gibi üst düzey niteliklere sahip bir hizmet anlayışıyla, Kartal ilçesi ve yakın bölgelerine halı, koltuk, yatak ve benzeri özelliklere sahip çeşitli kullanım eşyalarının temizliği hizmetini üstün özelliklere sahip bir hizmet anlayışıyla sunmaktadır.

Kartal halı yıkama servisimiz, ileri teknolojinin sağladığı tüm olanaklardan yararlanarak, tüketicilerimizin ihtiyaçları ve talepleri doğrultusunda belirlenen özel çözümlerimiz, tüketicilerin talepleri doğrultusunda yerinde ya da merkezlerimize nakledilerek, temizlik ve hijyen koşullarının uygun hale getirilmesinin ardından, tekrar adresinize teslim edilmesi aşamalarıyla çalışmaktadır.

Kullanım eşyalarınızın üretim özelliklerine göre belirlenmekte olan özel temizleme yöntemleri ve kullanılacak kimyasal malzemeler, eşyalarınızın kullanım ömürlerinin uzaması ve aynı zamanda uzun süreli hijyen koşullarına sahip olmasını sağlamaktadır.


Kartal halı yıkama servisimiz, sektöründe eşsiz bir hizmet yaklaşımı ortaya koyarak öncü bir rol üstlenmiş, bu büyük sorunluluğunun bilincinde olarak yeni nesil ve sürekli yenilerek geliştirdiği hizmet yaklaşımıyla, tüketicilerimizin tüm ihtiyaçlarına özel çözümler üretme noktasında üst boyutta bir başarı sergilemeyi sürdüren, farklı bir hizmet anlayışıyla tüketici memnuniyetini en üst boyutta sağlamaya çalışmaktadır.

Yıkama Halı Kartal İletişim

Adres: Bahçe Sok No:6 Bağlarbaşı Mah. Maltepe

Tel: 0216 399 0 302
Gsm: 0544 645 74 76

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.