-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » The Dragon Pearl

ads
ads

The Dragon Pearl Filmi


Vizyon Tarihi
süresi (1 saat 33dk)
Yönetmen:
unknown
Oyuncular:
Sam Neill, Robert Mammone
Tür
Macera , Aile
Ülke
Avustralya

The Dragon Pearl Filminin özeti:


Josh ve Ling ailelerinin Çin'e yaptıkları yolculuğa zevcelik etmekte ve seyahat bir epey sıkıcı bir gidiş devam etmektedir. Yeni refik olan ikili, buraya vardıklarında bir tapınağın derinliklerinde esrarengiz bir yaratık bulurlar, böylelikle hayatlarının en muhteşem macerasına atılmış olurlar. Çocuklar daha sonra bu varlığın tuzağa düşmüş antika bir ecinni ejderhası olduğunu ayrım ederler. Josh ve Lang gizemi çözüp ejderhayı tam evine gönderebilecek midir?...Sinema

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.