-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Ukash için nasıl ödeme yapabilirim?

ads
ads
firma
Ukash için öncelikle ukash yetkili temsilcisine havale yapmak ön koşul olacaktır. ucuz ukash yetkilisi havaleyi aldığı gibi anında size mail veya skype gibi ortamlarla 19 hanelik bir şifre gönderecektir. Şifre alındığı andan itibaren alışveriş yapabilecek konuma geleceksiniz. ucuz ukashalmak için öncelikle cep telefon mesaj sistemini de kullanabileceğinizi hatırlatmak isteriz. Ukash geri ödeme yapmayan bir sistem olduğu için de ihtiyacınız kadar almanız gerektiğini bir kez daha hatırlatmak da yarar görüyoruz. İsterseniz birkaç dakika sonra tekrar dilediğiniz kadar alma imkanınız olacaktır.

Ukash İngiltere merkezli bir finans merkezi olarak tüm dünyanın tanıdığı ve kullandığı bir ödeme şekli haline gelmiştir. Ülkemizde de her geçen gün artan kullanıcı sayısı ile dikkat çeken ukash şans oyunları içinde bire bir ödeme şekli olarak dikkat çekmektedir. Bu nedenle gerek alışveriş gerek oyun severlerin kullandığı bir ödeme aracı olmuştur. Bu denli hızlı kullanımının artması gelecek de birinci ödeme şekli olacağını da göstermektedir. Bu kadar hızlı gelişen ve yaygınlaşan Ukash sistemi ile tanışmak için siz de acele etmelisiniz.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.