-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » RUHLAR BÖLGESİ BÖLÜM 2 Sizlerle!

ads
ads
sinema
Etkisini yıllardır yitimeyen korku sineması başarılı bir örneği ile daha karşımıza çıkıyor. Ruhlar Bölgesi Bölüm 2 nin yönetmen koltuğunda daha önce Testere/Saw filmi ile sinema dünyasına başarılı bir giriş yapan James Wan yer alıyor.

Insicisius filminin devam niteliğinde kabul edilen film Lambert ailesinin çocuklarını, onu esir alan şeytan ve ruhlardan kurtarmayı başarıp büyük annesi Lorraine’in yanına götürmesi ile start alıyor. Ancak olan odur ki bu lanet peşlerini o kadar kolay bırakacağa benzememektedir. online film izle Geçen seferin aksine bu kez baba Josh’a musallat olan kötücül güçler oğul Dalton ve ailenin diğer üyelerinin çabalarına rağmen daha da güçlenip, işlerin karışmasına sebep oluyor. düğün dernek full izle

Bir süre sonra ise sırlar yavaş yavaş ortaya çıkacak, ruhların reel dünya ve kendi dünyaları ile bağlantıları ortaya çıkmaya başlayacaktır. Gece açılan her kapının ardından umulmadık güçler yatabilir. Patrick Wilson , Rose Byrne ve Ty Simpkins ise yaklaşık 100 dakika süren bu korku dolu dünyanın içinde başrolü paylaşacaklardır. ruhlar bölgesi 2 full izle

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.