-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Yasaklı Sitelere Giriş

ads
ads
Yasaklanmış olan engelli sitelere bağlanmak çok kolay, yıllardan beridir açık olan ve bir gün ansızın karşımıza mahkeme uyarısı gelerek sansürlenmiş siteler gün geçtikçe artmaktadır. Bu sorunların önlemini almak ve düzgün bir şekilde özgürce internette gezinmek her kullanıcının hakkı. Bilgi paylaşımlarına açık ve bilgiler sunan sitelerde bazen kapanmaktadır.

Örneğin bir aralar şikayet var gibi sitenin kapanması ile kullanıcılar ktunnel aracılığı ile bağlanmaktaydı. Kullanıcıların bu tür sitelerde hakkını savunduğu veya ihtiyacı olan bilgilere ulaşmak için bir çok yöntem dener fakat kesin çözüme ulaşamamaktadır.

Ktunnel sitemizde yer alan ve kullanıcıların bir çok sorununa çözüm olarak yazılar ile paylaşımlar yer almaktadır. Örneğin mobil cihazlarınız bilgisayar tablet vs. gibi bir çok cihazınızda bu sorunlarla karşılaşmışsınızdır muhakkak. Bu sorunlarla karşılaşmamak için kesin çözüm:





Üst kısımda bulunan sitemizde her sorununuzu çözebilirsiniz. Ücretsiz bilgiler aktaran browserler, Dns ayarları ve programlar hakkında geniş çaplı bilgilere hem resimli hemde yazılı olarak görsel anlatımlı bir şekilde anlatımlar yer almaktadır. Yasaklı sitelere giriş yapmak artık çok kolay! bizi takip ederek tüm sorunları çözecek ve internetin sansürsüz keyfini çıkaracaksınız!

Dünyanın her yerinde kullanılan sürekli olarak güncel IP adresleri ile sizlerle!

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.