-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » YouTube Müziklerine Ücretlendirme Gelebir

ads
ads
YouTube müzikleri ücretli olabili

Google'ın da yalanlamadığı bu keşif, YouTube'dan müzik dinlemenin paralı olabileceğini söylüyor. Android'deki YouTube uygulamasında yapılan keşifler, Google'ın yakında YouTube'dan müzik dinlemek için bizden para isteyebileceğini gösteriyor. YouTube uygulamasının 5.3 sürümünün APK dosyasında Android Police'in ortaya çıkardığı terimler arasında "Music Pass", "Offline playback", "Take your music everywhere" ("müziğinizi her yere götürün") ve "Uniterrupted music" ("kesintisiz müzik") var. Bir başka seçenek olan "No ads on millons of songs" ("milyonlarca şarkıda reklam yok") ise üyelik tabanlı, ücretli bir hizmete işaret ediyor. Bir başka seçenekte milyonlarca şarkının reklamlarla dolu olduğu da yazılı. Google, GigaOM'a yaptığı açıklamada böyle bir hizmet üzerinde çalıştığını yalanlamadı ve şunları söyledi: "İnsanların her türlü ekranda YouTube içeriğinin keyfini çıkarması için yeni ve daha iyi yolları sürekli araştırıyor, ortaklarımıza hayranlarına ulaşmaları için yeni fırsatlar sunuyoruz. Ancak şu an duyuracak hiçbir şeyimiz yok." Chip

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.