-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Acil Hastalara Yardım Vakfı’ndan Şefkat Konağı Bakım Merkezi

ads
ads
Cenab-ı Allah biz insanları en güzel şekilde yaratmış ve yeryüzünün halifesi kılmıştır. Ancak ne var ki bazen bu insan iradesi dışında bakıma muhtaç, yatalak, zihinsel ya da bedensel engelli veya kimsesiz olabilmektedir. Örneklerini yakınımızda, çevremizde veya ülkemizin değişik köşelerinde sık sık görmekteyiz. Peki, bu kardeşlerimiz için biz ne yapıyoruz? Kendimizi hiç onların yerine koyduk mu?  Aynı durumda biz olsaydık insanlardan ne beklerdik?

sağlık


Vakfımız bu düşünceden yola çıkarak bakıma muhtaç, zihinsel ve bedensel engelli, kimsesiz insanlara kucak açmak, kendilerinden hiçbir ücret alınmadan barınma, yeme, içme gibi ihtiyaçlarını karşılamak ve sağlıklarına kavuşmaları için gereken tedavilerini yaptırmak maksadıyla Konya ili Meram ilçesi Çayırbağı mevkii’nde, yanında camisi, şadırvanı, 5000 metrekare kabristanı, sosyal tesisleri  bulunan, Türkiye Cumhuriyeti tarihinde bir ilk olmak üzere 500 yıl ömürlü çelik konstrüksiyondan dev bir külliye yaptırmaya karar verdik. Bu dev Külliye Türkiye’nin dört bir yanında ki yatalak, bedensel engelli, bakıma muhtaç, kimsesiz, sokaklarda yaşayan, gidecek yerleri olmayan insanları şefkatle kucaklayacak onlara sıcak bir yuva sağlayacak. Külliyemizin ismini de buradan esinlenerek “Şefkat Konağı” olarak belirledik.

Bu külliye yani “Şefkat Konağı” tamamlandığı zaman yaş farkı gözetmeksizin; yatalak, bedensel engelli, zihinsel engelli, kimi kimsesi olmayan, sokaklarda yaşayan, bakıma muhtaç kardeşlerimizi hiçbir ücret alınmadan Şefkat Konağımızda barındırılacak ve hayatlarının sonuna kadar her türlü ihtiyaçları vakfımız tarafından karşılanacak.

Acil Hastalara YardımVakfı Başkanı Süleyman DOĞAN

ŞEFKAT KONAĞI’ NIN TEKNİK ÖZELLİKLERİ

-   7906m2 Alan üzerine kuruldu
-   Yapımında kullanılan çelik konstrüksiyon sayesinde 500 yıl bina ömürlü
-   9 şiddetinde depreme dayanıklı
-  5000m2 Kabristan alanı
-   Odalarda banyo, tuvalet, lavabo, telefon, 24 saat sıcak su bulunacak. Ayrıca
yemek servisleri odalara yapılacak.
-  Genç, yaşlı, hasta, engelli 7’den 107’ye herkese ücretsiz açık olacak.
-  Türkiye’nin her yerinden müracaatlar kabul edilecek.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.