-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » Call of Mini - Zombies Oyunu

ads
ads
Oyun aslında çok iyi bir temele kurulmuş sevilebilecek bir oyun ancak teknik hataları çok ve bazen sizi yenildiğinizde 1-2 gün multiplayer kısmına alamayabiliyor.

Oyunda küçük insanlar ile seçtiğiniz kasabayı veya mezarlık gibi bir.ok farklı alanı korumanız lazım.


android

Belirli bir seviyeden sonra iyice zorlaşıyor örnek olarak ağzından hastalık şaçan zombiler gibi.

Oyunda Birçok Farklı kişiselleştirme bulunuyor karakter kişiselleştirilmesinden silaha kadar.
Eğer oyunu oynamak isterseniz size tavsiyemiz arkadaşlarınızda arkanıza alarak güçlü bir takım halinde olmanız .En güçsüz kişiye bile ihtiyacınızın olduğunu unutmayın.Sebebi ise oyunda zombiler her yönden geliyor ve sizin kafaya isabet ettirme oranınız ilk başlarda düşük olacaktır.

Yazan: Bir Yazı

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.