-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » Tekne Kiralama Kolaylığı

ads
ads
Tekne kiralama masmavi denizlere açılmak keyifli bir tatil geçirmek için en ideal yöntem. Akdeniz ile Ege’nin açık denizleri sizler için çok eğlenceli olacak. Son sürat tekneler ile uzun mesafeler yapıp farklı ortamlarda bulunabilirsiniz. Denizin ulaşımı gayet kolay olduğu için denize kıyısı olan güzel tatil yerlerini tekne kiralayarak gezebilirsiniz. Uzun ya da kısa tatillerinizde kafanıza göre tatil yapmak ve bir yere bağlı kalmadan özgürce gezip tozmak istiyorsanız tekne kiralama size cazip gelecek. Açık denizlerin güzel sularının keyfini plajlarda yüzenler bilmezler, onun keyfini ancak yaşayanlar bilir. Bir kere tercih ettiğinizde müptelası olacağınız tekne kiralama çok uygun fiyatlarla sizlere hizmet veriyor. Dilediğinizde açık denizlere çıkmak dilediğinizde plajlarda olmak artık çok kolaylaştı.

Kiralık motoryatlar sizlere konforun lüksün ve hızın kapılarını açıyor. Denizlerde yol alırken teknenizin arkasında oluşan köpükleri izlemek istemez misiniz? Dalgaların salladığı motoryatınızda uzanıp güneşlenmek istemez misiniz? Masmavi denizin ortasında güzel bir öğle uykusu çekmek istemez misiniz? Kiralık motoryatlar ile bu keyifli anların hepsini bir arada yaşayabilirsiniz. Deniz ile gönülden bağı olanlar ondan ayrı kalmak istemezler, kavuştuklarında da bırakmak istemezler. Denizlerde olmak insana özgürlük hissi verir ve rahatlamasına yardımcı olur. Şehrin gürültülerinden uzaklaşıp biraz olsun huzur arayanlara kolaylık sağlamak kiralık motoryatlara düşüyor. İş hayatından uzun süre uzak kalamayanlar için bir tekne alıp aylarca bekletmek çok mantıksız bir şey. Dilediğiniz zaman veya işlerinizden vakit bulabildiğiniz zaman bir kiralık motoryat ile dilediğinizi yapabilirsiniz.

Gezi tekneleri sizlere farkı bir ambiyansta toplantı yapma, yemek yeme ve kokteyller düzenlemek için tasarlanmıştır. Deniz üzerinde maviliklerin tadını çıkarırken kıyıdaki evleri ve sahilde gezen insanları izleyebilirsiniz. Gezi tekneleri sizlerin özel zamanlar geçirmesi için çok farklı tasarlanmıştır. İçerisinde yemekler yiyebileceğiniz, çalan müzik eşliğinde oynayabileceğiniz harika bir ortam bulunmaktadır. Gezi teknelerinin sizlere sunduğu zengin menülerden dilediğinizi seçip afiyetle yiyebilirsiniz. Çeşitli konseptlerde ayarlanabilen gezi tekneleri amacınıza göre şekil alabiliyor. İş toplantılarının yapılacağı sırada sinema düzeni ve barkovizyon ile donatılan tekneler eğlencelerin düzenleneceği zaman daha geniş alana sahip olunması için sade bir yapıda düzenlenmektedir.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.