-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Traktör Oyunları Farkı Deneyim

ads
ads
Günümüzde traktör oyunu her zaman oyun severler için baktığımız zaman farklı bir deneyim olacak öyle ki bu oyunlarda istediğiniz zevki alırsınız traktör oyunları ile sizlerde istediğiniz gibi yarış yapmanın tadını çıkarırsınız sizlerde bu sayede traktör oyunları ile birlikte sizlerde kaliteli bir şekilde oyun oynarsınız. Traktör park etme ile sizlerde istediğiniz gibi bir şekilde kaliteli bir park keyfi yaşarsınız. Sizlerde bu sayede traktör park ederken bilgisayardaki yön tuşlarını çok iyi kullanmanız gerekir baktığımız zaman bu şekilde traktör yarışlarını ile sizlerde istediğiniz gibi oynarsınız .Üstelik traktör yarışlarında bir diğer püf nokta ise sizlerde bu sayede oyun oynamadan keyif alırsınız. Üstelik sizlerde bu sayede araba yarışlarından farklı bir oyun oynamış olursunuz üstelik traktör oyunlarının diğer oyunlarından bir farkı yön tuşlarını çok kullanmanız gerekir bunu başaran çok az insan var bu yüzden traktör oyunlarında rekor kırmak çok zor. Üstelik traktör oyunu oyna yük taşırken hızlı gitmek yerine dikkatli gitmeyi seçin. Sizlerde bu sayede hem traktörü devirmezsiniz hem de etapları hızlı şekilde tamamlayarak farklı bir deneyim yaşarsınız.

oyun


Traktör yarışlarında sollama yaparken mutlaka yanınızdaki araçlara paralel gitmeyin ve arada boşluk bırakın. Bilgisayarın yön tuşlarını dikkatli kullanmanız gerekir öyle ki bu durum sizlere oyunlarda büyük avantaj sağlar sizlerde bu sayede sınırsız oyun zevki yaşarsınız. kepçe oyunları ile yük çekme zor oyun olarak bilinse de yük çekerken her zaman belli detaylar vardır bunlardan birisi kesinlikle ani manevralar yapmamak ve hızlı gitmemektir. Sizlerde bu şekilde traktörü uzun süre devirmeden götürürsünüz. Öyle ki bu oyunlarda bir diğer özellik ise araba yarışlarına göre her zaman traktör oyunları daha zevklidir sizlerde bu şekilde farklı bir oyun deneyimi yaşamış olursunuz. Traktör oyunları kaliteli ve özel bir oyundur ve çok farklı çeşidi bulunur özellikle bu oyunda yük taşıma ile birçok bölüm geçersiniz ve en zevklisi de yük götürürken traktörü devirmemek çok zordur bunu başaran çok az kimse vardır sizlerde bunu deneyebilirsiniz. Öyle ki bu şekilde yük taşıyarak hem ürettiğiniz tahılları farklı yerlere götürürsünüz oyun içinde hem de yüksek puanlar toplarsınız. Bu sayede sizler traktör oyunu oynarken hem strateji oyunlarından esinlenirsiniz. Hem de o yükleri taşımak için farklı bir ambiyansa girersiniz ve zorlu etaplar devam eder.

Traktör oyunları tır oyunları ile benzerlik gösterir öyle ki sizlerde tır oyunları seven herkesi bu oyunları oynamaya davet edebilirsiniz. Bu oyun tır oyunları birçok yönden benzerlik gösterir özellikle yük taşıma ve belli yerlere traktör ile yük götürürsünüz ve hızlıca bölüm geçebilirsiniz. Sizlerde bu sayede tır oyunlarından şevk alarak traktör oyunlarını oynayabilirsiniz. Özellikle basit oynama tarzı ile her kullanıcıya hitap ediyor.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.