-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » Akraba olan Ama Hiç Bilmediğiniz Ünlüler

ads
ads
magazin
İngiliterede yayım yapan Daily Mail isimli gazete çok ilginç bir haber yaptı gazetenin haberinde hiç akla gelmeyecek çok garip akrabalıklar ortaya çıktı.BBC'de görev yapan soybilimci Nick Barratt,a göre İngilitere Kraliçesi Elizabeth ile ünlü oyuncu Johnny Deep uzaktan akraba.Yayımlanan haberde Deep'in Kraliçenin 20. göbekten kuzeni olduğu yazıyor.Bir diğer akrabalık bağı ise Amerika'nın Başbakanı Barack Obama ile ünlü aktör Brad Pitt arasında.

Barack Obama ve Brad Pitt onuncu göbekten büyük dedeleri 1769 yılında yaşamını yitiren Edwin Hickman olduğu yazmakta.

Akrabalıkları olduğu belirlenen diğer ünlülerin içinde kızların sevdiği şarkıcı Justin Bieber ile Celine Dion var
Diğer ünlüler ise söyle ABD'nin Eski Dış İşleri Bakanı ile aktirist Angeline Jolie 9.Kuşaktan kuzen oldukları yazıyor....

Yazan: Bir Yazı

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.