-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » Hazır Site ile Siteniz Olsun

ads
ads
Türk mühendisler tarafından özel olarak geliştirilen hazır site sistemi sayesinde dakikalar içerisinde profesyonel web sitesi sahibi olmak mümkün. 10 yılı aşkın web tasarım sektöründe faaliyet gösteren uzman ekibi ile birlikte özellikle kurumsal şirketlerin web sitesi ihtiyaçları gideriliyor. Hazır site bayilik sistemi ile de kendi müşteri portföyünü oluşturmak isteyenlere ucuz çözümler sunuluyor. Bu sistemi sizler için inceledik ve hazır site sistemlerinden farklarını anlatacağız.

teknoloji


Hazır site denildiğinde herkesin aklına doğal olarak işlevsiz ve birbirinin aynısı olan web siteleri gelmesi doğal. Fakat yeni geliştirilen bu akıllı sistem sayesinde hazırlanan her hazır web sitesi bambaşka bir görünüme sahip olabiliyor. Yani site kuracak kişilerin istekleri daha önce programlanmış ve tasarlanmış olduğu için sadece yönetim panelinden özelleştirilmesi yetiyor. Kullanıcılar, uzman web tasarımcılar tarafından hazırlanan hazır internet sitesi şablonları arasından dilediğini seçip kullanabiliyor. Sistemin diğer bir özelliği ise istenildiği zaman site içeriğine etki etmeden tasarımın kolayca değiştirilebilmesi.

Pazarlamacılar, ajanslar ya da bireysel müşteri portföyünü oluşturmak isteyenler için ise hazır site bayilik sistemi de mevcut. Bayilik programına katılanlar oluşturdukları web sitelerinin altına istediklerini yazabiliyorlar ve kendi müşterileriyle muhattap oluyorlar. Böylelikle hazır site bayilik ortağı olanlar istedikleri fiyata satış yapabiliyorlar.

Son olarak kurumsal bir şirket sahibiyseniz ya da kişisel web sitesi sahibi olmak istiyorsanız profesyonel hazır site sistemi sayesinde anında web sitenizi kurabilirsiniz. Hazır site paket özellerine baktığımızda ise sınırsız e-mail adresi oluşturabileceğiniz gibi alan adınız da ücretsiz olarak veriliyor. Bu zamana kadar bildiğiniz hazır siteleri unutup hazır site adresine gözatın ve sizin de siteniz olsun.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

1 yorum:

  1. Ozellestirme secenekleri fazlaysa kullanilabilir. Yoksa hepsi kizilay dagitmis gibi oluyor

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.