-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » Minecraft Pocket Edition ( Android )

ads
ads

Android Minecraft Pocket Edition Oyunu



Android oyun tanıtımlarımıza devam ediyoruz  Minecraft hemen hemen herkes tarafından bilinir. Minecraft Pocket Edition, oyunu aksiyon tarzında bir oyundur. Diğer aksiyon oyunlardan  farklı olan bu Oyunda her şey küp biçiminde. Kendi mekanlarınızı kurarak hayaletlerle şavaş yapacaksınız.  Creeper ismi verilen patlayan canavar, örümcekler, iskelet ve zombiler ve endermanler ile acımasız savaşlar gerçekleşecek. Onlardan kendinizi korumak için küplerinizi onarıp yeni silahlar edineceksiniz. Madene inip; demir,altın,taş ve  elmasa dahi sahip olabilirsiniz. Bu yöntemlerle daha korumalı ve sağlam silahlarla oyunda iyi yerlere gelebileceksiniz.

android



Genel olarak sitemizde google play store üzerinden ücresiz oyunlar tanıtımı yapıyoruz. Ancak bu makalemizde ücretli olan bu oyunu sizlere tanıtıyoruz.  Minecraft Pocket Edition Android oyununu Android cihazlarınıza  yüklemek isterseniz belli bir ücreti  ödemeniz gerekmektedir. Bu oyunun tutkunları için ödenebilecek bir miktardır.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

1 yorum:

  1. Dünya genelinde çok oynanan oyunlardan biri olmasına rağmen ben pek sevemedim bunu nedense.

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.