-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Twitter Takipçi Satın Alma

ads
ads
Facebook ve diğer sosyal medya siteleri hayatımıza girdiğinden beri toplum fotoğraf albümleri karıştırmak ve gazete almak gibi alışkanlıklarını terk ederek daha değişik seçeneklere yöneldi. Artık facebook ve instagram gibi siteler aile albümü olarak kullanılıyor. Twitter ise köşe yazılarını okuduğumuz haber sitesi gibi kullanılıyor.

Türkiye'de kullanım sayısını önemli ölçüde geliştiren bir sosyal medya sitesi twitter'dır. Bunda herkesin yazı yazabilmesi ve karşı tarafın bu tweetlere erişebilmesi etkili oldu. Özellikle de tag kullanımı ve tt özellikleri, insanların hızlıca yaşadığı şeyleri yazmaları ve isteyen herkesin bu haberlere ulaşabilmesini mümkün kılıyor. İlk açıldığında da şu anda etrafta neler olup bitiyor diye bize soran twitter, şu anda pek çok şey için kullanılsa da bu amacından pek de sapmış sayılamaz.

Eğer ilginç bir kişiliğiniz yoksa ya da sanatçı gibi ünlü kişiğiniz yoksa, twitterda hesabınızı ve sizi takip edenleri çoğaltmak gerçekten zor olabiliyor. Son vakitlerde artan takipleşme tweetleri de bu yüzden oluşmakta. Elbette takipleşme yaparken karşı taraftaki kişi sizi takip ettikten sonra sizin de karşı tarafı takip etmeniz isteniyor. Üstelik takipçiniz sizi sonradan takibi bırakabileceği için farklı unfollow sitelerinde bunu sürekli olarak gözlemek gerekiyor. Fakat twitter takipçi satın alma sistemleriyle tüm bu sitelerden kurtulabilir ve sadece birkaç dakika içerisinde onbinlerce takipçi sahibi olabilirsiniz.

Twitterda örneğin twitterda özellikle etilet kullanarak tweet atıldığında karşıt görüşlü insanlar hesabınızı engelleme ve de paylaştığınız içerikleri ve hesabınızı twitter yönetimine spam olarak işaretleme hakkını elde ediyor. Edinilen bilgilere göre de eğer takipçi sayınızın yüzde 5 oranı kadar spam olarak gönderilirseniz hesabınız askıya alınıyor ve bu olay birden fazla tekrar edildiğinde hesap devamlı olarak siliniyor. Bu nedenle takipçi sayınızın yüksek ve kaliteli olması büyük önem arz ediyor.

Bu sistemin tek faydası elbette hesabınızın kapatılmasından korunmak da değil. Takipçi sayısı çoğaldıkça hesabınızdaki etkileşimler ve takip edebileceğiniz kişi sayısının üst sınırı da yükselir. Hem de tek bir günde gönderebileceğiniz tweetleme sayısında önemli artış olur. Eğer zamanınız sizin için önemliyse ve takipleşme ile saatler ve aylar boyu uğraşmak istemiyorsanız takipçi satın al hizmetini kullanmanızı öneriyoruz.

Bir diğer konu da 3 sene önce açılmasına karşın etkisi oldukça büyük olan sosyal medya sitesi instagramdır. Dünya çapında oldukça yoğun kullanılan instagram sosyal medya sitesi Türkiye'de geçen seneden beri yayılmaya başladı. Instagram ile toplum resimlerini değişik filtreler ile beraber paylaşabiliyor. Tag sistemlerini de içeren instagram ile ne kadar takipçi olursa paylaştığınız fotoğraflarınız o kadar çok beğeni alır. Bu yüzden de instagram takipçi satın alma ile ekstra bir zaman kazancı elde edebilir ve resimlerin beğenilme sayılarını arttırabilirsiniz.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.