-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » Büyük Kaçış

ads
ads

Büyük Kaçış Filmi


Vizyon Tarihi belirsiz (2 saat 49dk)
Yönetmen: John Sturges
Oyuncular: Steve McQueen, Charles Bronson, James Garner
Tür Savaş filmi , Macera , Aksiyon
Ülke ABD

Büyük Kaçış Filminin özeti:


İkinci dünya Savaşı esnasında erdemli güvenlikli bir kampta köle tutulan bir set savaş esiri, Almanlar tarafından eke bir inceden inceye gözlenmektedir. Alman askerleri bu kamptan çıkmalarının imkansız olduğunu yüz kere belirtseler de bir İngiliz asker, hendek kazıcısı ve usta bir hırsızdan oluşan kol sınırları zorlayarak imkansızı gerçekleştirmeye çalışacaklardır. ancak problem sadece kamptan çıkma olabilmek değildir. Dışarıdaki dünyada onları muntazır çeşitli handikaplar vardır....

Paul Brickhill’in romanından beyaz zehir perdeye uyarlanan klasik film başrollerindeki Steve McQueen ve James Garner kadar önemli isimlerle uyanıklık çekiyor.... Sinema

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.