-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » PREFABRİK YAPILARIN İMALATI VE HİZMETE SUNULMASI

ads
ads
Günümüzde  prefabrik olarak inşa edilen yapıların varlığı ve bu yapılara olan ihtiyacın artması bu alandaki pazarların oldukça gelişmesine ön ayak olmuştur. Prefabrik yapıların tarihi seyrinin başlangıcı yerleşik hayata geçen ilk insanla birlikte bir nevi  tarihi süreci başlasa da, bu süreçte ilkel yapılar olduğundan prefabrik olarak değil de ev kategorisinde, genel anlamda incelenmesi bu alanda vurgu yapılmasının önüne geçici bir etki yapmıştır. Modern anlamda ilk prefabrik yapı birinci dünya savaşı sırasında ingiliz askerlerine hastahane, barınma ve diğer faaliyetlerini koordine etmek maksadıyla inşası söz konusu olmuştur.  Bu bir rivayet niteliğinde olsa da tarihinin daha eski olguğu bilinmektedir.

PREFABRİK YAPILARIN İMALATI VE HİZMETE SUNULMASI


    Prefabrik yapıların günümüze değin süreçleri incelendiğinde her geçen zaman diliminde gelişimini kat kat arttırarak devam etmesi ve bu gelişim sürecine bağlı olarak çeşitliliklerin bol miktarda olması esasen mümkün olmuş ve her ihtiyacın tatmin noktası gözetilerek sunulan bir  hizmet anlayışıyla firmalar tarafından sunulma gayesi güdülmüştür. Prefabrik yapıların çeşitliliği incelendiğinde görülmesi mümkün olan çeşitler: prefabrik yatakhaneler, prefabrik villalar, prefabrik çalışma sahaları, prefabrik yerleşim alanları gibi birçok çeşitliliği görmek mümkün olacaktır. Bu çeşitlerden prefabrik yatakhanelere bakılırsa bu konu da üretim yapan firmalar prefabrik yatakhanelerin en yüksek hacimli  prefabrik yapıları ve metrekare olarak yüksek rakamlarla ifade edilen prefabrik yapıları akla getirmektedir. Bu yapıların bir başka önem arz eden noktaları da vardır ki; iş alanlarında, doğal afetlerde, siyasi ya da zorunlu sebeplerle sığınmacı niteliğinde  ülkeye sosyal yardım amaçlı göçün olduğu hallerde kullanılması hasebiyle, yoğun hava olaylarına uyum sağlaması esasına uygun olması gözetilmekte olup, iş alanında kullanılması itibariyla da işçilerin sağlığı ve psiklojik durumlarının düşünülmesi öncelikle temel ilke olmuştur. Bu açıdan kolay temizlenilebilir, havadar, geniş ve sıcak ortamları sağlayabilecek nitelikte olmasına özen gösterilmiş bütün bu ilkeler dikkate alınarak üretim aşaması gerçekleşmiştir. Prefabrik yatakhanelerin kullanım amaçlarına kısaca değinildiğinde hizmeti talep eden kurum, kuruluş, kişi ya da kişilerce başkalarına sunulması hedeflenen bir hizmet için olması dikkat çekmiştir.
      Bu açıdan başkalarını düşünülerek inşası tamamlanan prefabrik yapılardan olan prefabrik yatakhanelerin birinci kişinin üçüncü kişilere olan inancını da tasdik edeceğinden oradaki prestijin ihmal edilmemesi açısından prefabrik yatakhane üreticilerinin referansların öncül niteliğinde seçim aşamasında son derece önemli olmuştur.
Kaynak: http://www.asprefabrikevler.com/

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.